Poznati

Ella Dvornik ima simpatičnu poruku za sve trudnice!

Engineer 19. srpnja 2019.

Evo što je naša najpoznatija influencerica poručila trudnicama...

Najpopularnija plavuša na društvenim mrežama jučer nas je nasmijala simpatičnom porukom. Odmah nakon poroda, Ella je isklesala liniju do savršenstva, no lijepo ju je ponovno vidjeti s trbuščićem. Ne, lijepa blogerica nije trudna, no ima cool poruku za sve trudnice.

Ova ponosna mama malene djevojčice Balie koja će u studenom napuniti dvije godine, još jednom je priznala da bi ponovno voljela biti u blaženom stanju.

Lifestyle blogerica imala je potrebu napisati poruku svim ženama koje neumorno vježbaju te otkrila kako je pomalo ljubomorna na sve trudnice:

“Ovo će zvučati čudno. Al kad dođe ljeto uvijek mi je žao što nisam trudna…da objasnim. Dok mi svi tu nešto vježbamo, pazimo prehranu i uvlačimo stomake na slikama, trudnice hodaju okolo s trbušinama i zaboli ih đon za naš low fat, low carb, no sugar, il što već sve postoji. Izbace ga van ponosno i jedu tri čokse po cesti i ne zanima ih dal vi mislite, jesu li trudne, napuhane ili jednostavno debele. Da trudnice zrače , zrače sa : “zaboli me, gladna sam! ” Energijom. A ta je fakat najbolja! Trudnice ako čitate, ljubomorne smo!”

https://www.instagram.com/p/B0EYKzdBs6Z/

Mnoge je svojom objavom nasmijala, posebice one koje uskoro čeka porod, a jedna joj je trudnica i poručila: “Isssss, maaa kaaakva ljubomora, evo me sva otekla, natekla hahaha…čekam u bolnici kad će upoznavanje. Vrućina je dosegla 580 level. Ne mogu uvlačiti trbuh, al se ne mogu niti sagnuti. Jedino kaj bez beda mogu pojesti King!”