Promo

Elizabeth Arden – krema nadahnuta spa tretmanima!

PR 25. srpnja 2018.

Revitalizirajući hidragel kompleks s vidljivim učinkom idealan je za kožu kojoj nedostaje vlage

Ništa nije ljepše od lijepe kože. Koristeći 100 godina iskustva u njezi kože, Elizabeth Arden predstavlja Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, kremu nadahnutu spa tretmanima koja vraća koži prirodno zdravlje i blistavost.

Posebno dizajnirana i prilagođena za svaki tip kože, za žene i muškarce, obećava vidljivo poboljšanje u izgledu kože.

Pobijedite suhu kožu jednom i zauvijek pomoću novog Visible Difference Replenishing HydraGel Complex. Ova lagana gel – krema koja ne sadrži ulja, upija se u kožu i postiže trenutačni učinak hlađenja i kontinuiranu hidrataciju u trajanju od puna 24 sata.

Pomoću formule na bazi hijaluronske kiseline i biljaka poput ekstrakta gljiva koje rastu na kori drveća, revitalizirajući hidragel izjednačava boju i teksturu kože, smanjuje pojavljivanje finih linija i bora te je koža nakon upotrebe hidratizirana, glatka i sjajna.

Revitalizirajući hidragel kompleks s vidljivim učinkom idealan je za kožu kojoj nedostaje vlage zbog toga što njegova gel-krema posjeduje jedinstvenu formulu koja se ubrzano upija poput gela, ali vlaži dubinski poput kreme. Na taj se način obnavlja ravnoteža i postiže hidratacija.

Trebate isprobati da biste povjerovali. Klasična hidratantna formula s kojom je lako imati lijepu kožu. Ova bogata krema, štiti i vlaži kožu, vračajući joj elastičnost te stvara zaštitnu barijeru kako bi se spriječio gubitak vlage. Ispitivanja pokazuju značajno smanjenje pojave finih linija i suhoću, dramatično poboljšanje u izgledu kože u samo 14-21 dana.

Cijena: 249,00 kn