Film

“Elite”: Stigla je 4. sezona! Zavirite u novu postavu omiljene Netflixove serije!

Viktoria Šafranić 18. lipnja 2021.

Gledatelji se moraju oprostiti od nekih poznatih lica...

5. listopada 2018. premijerno je prikazana prva sezona Netflixove serije “Elite”. Iako su u glavnim ulogama tinejdžeri, ova hit serija nije zaludila samo tu generaciju, već i nas koji smo se odavno pozdravili sa školskim danima.

Prve tri sezone pogledali smo bez daha, a sada već dulje vrijeme željno iščekujemo nastavak.

Na našu sreću, 22. svibnja 2020., streaming usluga potvrdila je četvrtu sezonu. čija će se zbivanja ponovno vrtjeti oko elitne škole Las Encinas – i odmah jasno stavila do znanja da moramo biti spremni na neke promjene, posebno kada je riječ o glumcima.

Ovi članovi glumačke ekipe napuštaju show

Radost nove sezone također je pomiješana s malo tuge, jer čak i ako će zasigurno biti mnogo uzbudljivih priča za koje ćemo se zapaliti, obožavatelji će se morati pomiriti da više neće biti nekih dobro poznatih lica.

Već s posljednjom epizodom treće sezone bilo je jasno da za neke glumce neće biti povratka – Mina El Hammani (Nadia), Ester Expósito (Carla), Jorge López (Valerio), Álvaro Rico (Polo) i Danna Paola ( Lu). 20. svibnja 2020. na služenom Instagram profilu serije objavljen je video u kojem se pet glumaca oprašta od svog tima i obožavatelja.

Međutim, glumačka postava ima i neka poznata lica: U spotu koji najavljuje novu sezonu, Itzan Escamilla (Samuel), Miguel Bernardeau (Guzmán), Arón Piper (Ander), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeca) i Georgina Amorós (Cayetana) ipak ostaju.

Nova postava glumačke ekipe

Uz spomenutu glumce, pojavljuju se neka nova, ali većinom dobro znana lica, barem što se tiče španjolske publike. Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi i Pol Granch pojavit će se u 4. sezoni.

Carla Díaz posljednjih je godina igrala u brojnim serijama, dok je Pol Granch već poznat kao veoma talentirani zahvaljujući svom nastupu u “X-Factoru”. Za Manu Riosa brojke govore same za sebe: glumac / pjevač, koji također radi kao model, ima preko 5,6 milijuna Instagram sljedbenika.

Radujemo se novoj sezoni i nadamo se da će nas i bez prijašnjih likova, ova serija prikovati uz TV i pružiti jednako uzbuđenje.