Obuća

ELFS i ShoeBeDo – još jedna uspješna suradnja!

Viktoria Šafranić 16. ožujka 2017.

Elegancija, upečatljivost, klasika, jednostavnost - sve ove epitete možete pronaći u novoj kolekciji poznatih dizajnera.

Ožujak, mjesec kada modni brendovi iz rukava izvlače svoje adute za nadolazeće proljeće/ljeto, mnogi zaljubljenici u modu s nestrpljenjem su (do)čekali. Sudeći po najavama, ispred nas je vrijeme buđenja i promjena, vedrih boja i smjelih modnih dodataka koje diktiraju svjetski modni brendovi, a koje svojom ponudom u stopu prati i najpopularniji domaći lifestyle store – ShoeBeDo.

Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje s jednim od omiljenih domaćih modnih brendova – modnim dvojcem ELFS, suradnja je nastavljena i ovog proljeća. Tako će se na ShoeBeDo policama ekskluzivno naći nova kolekcija ELFS tenisica s pregršt šljokica, našivenih sjajnih motiva, zanimljivih dezena, naoko nespojivih boja, ali i klasični modeli tenisica u besprijekornoj bijeloj boji sa zanimljivim detaljima koji im daju prepoznatljiv izgled.

Jedan od tih detalja je svakako i motiv zvijezde, koji je obilježio modni brend ELFS od samih njihovih početaka, a ove sezone na tenisicama doslovno sjaji punim sjajem.

Nova kolekcija tenisica oduševit će sve pobornike sportske elegancije, kao i modne znalce i trendseter(ic)e, svojim razigranim i lepršavim stilom. Tenisice koje možete nositi u svakodnevnoj šetnji parkom, na subotnjoj špici, tijekom nedjeljnog odlaska na tržnicu ili pak u ludom noćnom izlasku, definicija su sportske elegancije, udobnosti i nosivosti u svim prilikama, a može ih se pronaći u svim ShoeBeDo dućanima, kao i na webshopu www.shoebedo.com

Foto: Danijel Galić

Make up: Iva Runjanin

Hair: Frizerski salon Vida Hair Dresser

Models: Patrick Cvetko (Fox), Lucija Rajić i Iva Bandalo (Talia model)