FOTO by Primark

Moda

Elf zajednička hoodica za parove najslađi je blagdanski poklon!

Viktoria Mikulić 14. studenoga 2023.

Fluffy odjevni komad uz koji se nećete odvajati!

Još nas gotovo dva tjedna dijele do prosinca, posljednjeg mjeseca u godini koji je ujedno i najposebniji. Čarobno razdoblje je pred vratima, što u nama budi nostalgiju i emocije. Sve ono što nismo dosad napravili, trudimo se ispraviti i biti najbolja verzija sebe.

No zapravo ono što bismo trebali je zastati, osvrnuti se oko sebe i posvetiti onome što nam je najvažnije – ljudima koji su uvijek bili uz nas. Sigurni smo da imate barem jednu osobu koja vas je ove godine slušala, podržavala, motivirala, a ako je to vaša jača polovica, onda imamo i prigodan poklon za oboje.

Uz hoodicu s motivom Elfa koja dolazi iz Primarka, nećete se morati razdvajati. Ova zajednička hoodica pružit će vam komfor, te vašu srodnu dušu uvijek držati negdje blizu srca. Uz ovu mekanu hoodicu nije vam potrebna ni deka, a moći ćete je nositi dok gledate Netflix, uživate u nekom prefinom zimskom desertu ili se opuštate uz čitanje knjiga.

Ako si pak ne možete zamisliti da ste pola dana u ovome, morate priznati, ako ništa drugo, da ova hoodica predstavlja savršenu božićnu kombinaciju za slikanje. Također, pronašli smo i matching božićne papuče koje su idealan tandem, a koje krase i neodoljivi zvončići. Oba noviteta dostupna su u Primarku u Ljubljani. Cijena duple hoodice iznosi €28, dok papuče možete pronaći za $12.00.