FOTO by Crocs

Moda

Elf & Crocs predstavljaju svoj božićni model

admin 31. listopada 2023.

I kapica na vrhu je tu!

Noć vještica još nije ni prošla, a Crocs već gleda unaprijed predstavljajući svoj model klompi inspirirane jednim od najgledanijih božićnih filmova svih vremena – Elf!

Budući da se ipak radi o Božiću, blagdanima i dobroj volji bit ćemo blagi prema ovom modelu te im pristupiti kao da je riječ o nečem slatkom, a ne bizarnom. S obzirom na to da je u cijelu priču umiješan i jedan od najljepših božićnih filmova bilo bi u redu predstaviti ih u pozitivnom svjetlu.

Model krasi prepoznatljiva Buddyjeva paleta boja koja se sastoji od zelene i žute, a ono što ga uistinu čini upečatljivim je umjetno krzno duž ovratnika i postave, kao i remen inspiriran modnim detaljem glavnog lika.

Uz ovaj blagdanski par dolazi i nekoliko dodataka koji u formi najpoznatijih citata iz filma te ih možete bez problema aplicirati na svoj model. Ali vrhunac svega je zasigurno vilenjačka kapica koja dolazi na vrhu i koju je jednostavno nemoguće ne uočiti.

Ako se prilikom pogleda na ovaj Crocs model osjećate blagdansko i festive, dobra je vijest da su već u prodaji na službenim Crocs stranicama po cijeni od 74,99$.