FOTO by Mango / River Island

Moda

Elegantno odijelo u baby plavoj je sve što nam treba ove sezone! Koje je vaš favorit?

Daria Lovrić 13. ožujka 2023.

Ledeni tonovi i satinirana tkanina spoj su kojem ne možemo odoljeti!

Unazad nekoliko sezona ženska odijela u efektnim bojama postala su sve popularnija i sve češći odabir kada se spremamo za poslovne prigode i raznorazne svečanosti. U posljednje vrijeme eye-catching odijelo dostojna je zamjena za haljine i kombinezone.

Mango blejzer -79.99 €

Aktualna ponuda odijela sve je upečatljivija, a njihov dizajn maštovit i kreativan. Vrlo nam je teško izabrati favorita, međutim sada smo suzili izbor na dva modela.

Odijelo u čarobnoj plavoj boji stvoreno je za apsolutnu dominaciju na svim proslavama

Sve što nam treba ove sezone je efektno odijelo u baby plavoj koje ćemo nositi u kompletu, ali i odvojeno. Predivna ledena nijansa plave daje outfitu skupocjenu i elegantnu notu, posebice kada oslikava predivna satinirana odijela.

Mango hlače – 59.99 €

Naš prvi favorit je satinirano odijelo brenda Mango. Riječ je o lepršavom odijelu u baby plavoj kojeg krase cvjetni decentni detalji.

Uz klasičan blejzer s dvorednim kopčanjem u kompletu dolaze palazzo hlače koje su toliko udobne da ih želimo nositi stalno, gdje god se zaputili.

River Island blejzer – £65

Drugo odijelo pronašli smo u bogatom asortimanu River Islanda. Božanstveno odijelo sastoji se od hlača flare modela i efektnog blejzera s upečatljivim ukrasnim gumbima.

Najviše nam se sviđa što se blejzer veže ukrasnim pojasom koji će dodatno naglasiti struk i istaknuti figuru tijela.

River Island hlače – £40

Oba odijela mogu parirati večernjim haljinama u svečanim prilikama i zasigurno ćete biti primijećeni, dok se pritom osjećate izuzetno ugodno.