FOTO by Next

Dekor

Elegantni stolić u obliku gnoma najslađe je osvježenje doma!

Daria Lovrić 21. kolovoza 2023.

Bajkoviti primjerak centar je vašeg interijera!

Ljetni period se bliži kraju, a svaki novi početak označava nekoliko promjena, posebice u našem interijeru. Nakon što pospremimo vrtni namještaj i unutarnje dekoracije u jarkim bojama i ljetnim motivima, prostor će vam se činiti pomalo praznim i bezličnim.

Next stolić u obliku gnoma 1
Next stolić u obliku gnoma

Vjerujemo da se ne želite upuštati u velike financijske izdatke, no potrebno vam je nešto što će vas razveseliti kada nakon napornog radnog dana ušetate u svoju mirnu oazu.

Next je savršena shopping destinacija koji nas neprestano iznenađuje divnim detaljima za uređenje doma. Njihova paleta dekoracija ispunjena je šarmantnim komadima koji su prijateljski nastrojeni prema našem novčaniku, ali istovremeno toliko šarmantni da im ne možemo odoljeti.

Popularni patuljci nastavljaju svoju vladavinu

Iako smo se nakon ljetnih praznika i poplave jedinstvenih ukrasa za vrtna okupljanja i morske avanture nadali malom predahu, Next nas ne prestaje iznenađivati. Sada nas uvodi u jesen uz asortiman ukrasa koji će naš dnevni boravak pretvoriti u najslađi kutak našeg doma.

Elegantni bež stolić u obliku preslatkog gnoma nešto je najposebnije što smo vidjeli ovih dana. Efektni stolić napravljen je od smole, visine 46 cm i širine 40 cm. Ovaj bajkoviti primjerak možete postaviti nasuprot kauča ili kutne garniture, na terasu ili balkon ili pored fotelje u kutku doma na kojoj ćete provoditi opuštajuća popodneva uz omiljeno štivo.

Gdje god ga smjestiti neće proći neopaženo i radi svojih jednostavnih linija i basic nijanse uklopit će se u svaki stil uređenja. Cijena ovog stolića iznosi £115, a možete ga nabaviti klikom na ovaj LINK.