FOTO by Loewe

Bizar

Elegantne sandalice u kojima ćete hodati (kao) po jajima!

Daria Lovrić 13. siječnja 2023.

Poznata fraza napokon je dobila svoj pravi smisao!

U potrazi za odjevnim komadima kojima ćemo začiniti našu garderobu često znamo naletjeti na modne primjerke koji su “dušu dali” za našu Bizar rubriku. Kako bismo vam uljepšali ovaj tmurni siječanj predstavljamo vam upečatljive sandale popularnog brenda Loewe.

Nakon adidas mule modela, pronašli smo još jedne „svečane“ sandale s visokom potpeticom o čijem će se dizajnu i cijeni mnogo diskutirati.

Svojim dizajnom plijene pažnju!

Naime, riječ je o elegantnim bijelim sandalama s tankim remenčićima koje sprijeda izgledaju sasvim klasično i profinjeno. Ipak, Loewe svoje kupce naprosto obožava šokirati novitetima koje će isfurati samo oni najluđi ili kako je to danas moderno reći – najhrabriji.

 Loewe sandale s razbijenim jajetom
Loewe sandale s razbijenim jajetom

Srebrnu potpeticu od deset centimetara “krasi” razbijeno jaje. Sama peta dizajnirana je do najsitnijeg detalja, a ljuska jajeta, bjelanjak i žumanjak su savršeno oslikani.

Fraza “hodati kao po jajima” napokon je dobila svoj pravi smisao, a ako slučajno spadate u onu skupinu “hrabrih” modnih virtuoza za ove krasotice morat ćete odvojiti popriličnu svotu novaca.

Njihova cijena je vrtoglavih 1.300€, pa tko voli – nek izvoli. U svakom slučaju vjerujemo da biste bili glavna atrakcija u noćnom klubu ili nekom od hrvatskih restorana kada biste ih uvrstili u svoj outfit. Ovaj bizaran par možete naručiti putem Loewe web trgovine.