FOTO by Reserved

Kids

Elegantne Mickey Mouse sandale za najmanje nožice

Krešimir Šustić 30. travnja 2020.

Mini model zbog kojeg smo se rastopili!

Svaka shoppingholičarka zna koliki je gušt kupiti novu stvarčicu, pogotovo ako je trendy i stylish. Taj osjećaj vrijedi i za mame koje su lude za kupnjom preslatkih minijaturnih komada za svoje najmlađe.

Pogled na Mickey&Minnie ljetne sandale iz H&M-a uljepšao nam je tmuran ponedjeljak!

Malene krpice malo koga ostavljaju ravnodušnim, a sami pogled na njih u nama stvara neopisivu nježnost i osjećaj sreće. Pogotovo ako se radi o mini modelima obuće koji nam pokazuju koliko je život uistinu čudesan.

Svjesni smo činjenice da se dječje stopalo iz dana u dan razvija i da mu je potreban kvalitetan komad u kojem će neometano moći koračati bez dodatnih poteškoća koje može izazvati neadekvatna obuća.

Kako i oni zaslužuju samo ono najbolje, uputili smo se u potragu za idealnim primjerkom uz kojeg će svaka igra na suncu biti stylish, a svaka svečanija prigoda totalno elegantna. Brend Reserved u svojoj ponudi nudi preslatki model kojeg krasi dobro poznat Disney mišić, Mickey Mouse.

Lagani potplat od juta idealan je za meke korake, a gornji dio u kombinaciji zlatne i bijele boje savršen je za svečanosti na kojima će vaša ljepotica cijele noći plesati i skakati.

Crna glavica omiljenog crtanog junaka nalazi se na dijelu s kojim se pričvršćuju i totalno je uklopljiv, a daje razigrani dječji štih.

Za 149,90 kuna kupite ovaj preslatki model na LINKU i neka noga vaše princeze zablista u neodoljivoj varijanti.