FOTO by Cropp

Moda

Elegantne „loaferice“ sa srcima idealan su izbor za sve romantičarke!

Daria Lovrić 25. siječnja 2023.

Odličan su izbor za profinjene, ali i casual odjevne kombinacije...

Kada govorimo o aktualnim modnim trendovima, slobodno možemo reći da se nalazimo u periodu koji je spoj različitih modnih faza i vremena. Modni bi stručnjaci rekli da je iz svakog perioda „izvučeno“ ono najbolje i da trenutno uživamo u povratku nekoliko davno zaboravljenih, ali voljenih trendova.

Prošla godina, vratila nam je glamur i sjaj dvadesetih, ali i modu devedesetih. U to vrijeme, pod utjecajem raznih ženskih bendova i pop kulture nosile su se cipele na platformu, neonske boje i jaki make up. 2023. godine nastavljamo u istom tonu, a popularne „loaferice“ ostaju na tronu.

Ženske mokasine u trendu – što nositi s njima?

Ženske mokasinke, odnosno „loaferice“ inspirirane su klasičnom muškom obućom. Iako imaju povišen potplat, iznimno su udobne za nošenje i svakom će looku dati profinjen izgled.

Cropp loaferice
Cropp loaferice

Preslatki model u bež nijansi pronašli smo unutar asortimana breda Cropp. Chic model krase ljubavni motivi, odnosno utisnuto srce na prednjem dijelu, te crvena srca na stražnjoj strani. Šarmantne cipelice idealan su izbor za nadolazeće doba godine i odličan su dodatak svakom outfitu.

Možete ih kombinirati uz gotovo sve streetstyle kombinacije, poslovni look, ali i uz večernje kombinacije ako ne preferirate cipele s visokom potpeticom.

Cropp mokasinke odlično će izgledati uz kapute, kožne jakne i jeans jaknice, a zbog njihove svestranosti i udobnosti zasigurno ćete ih nositi sve do ljeta.

Njihova cijena iznosi 39,99, a možete ih škicnuti putem Cropp web trgovine.