FOTO by CCC

Moda

Elegantne CCC torbice u lila nijansi modna su fantazija!

Daria Lovrić 10. svibnja 2023.

Škicnite najljepše modele i pronađite favorita!

U proljetnom periodu pastelne nijanse viđamo gotovo na svakom koraku. Uz jarke i upečatljive tonove, nježne i pastelne boje krase izloge trgovina i nove kolekcije omiljenih brendova. Osim u modnom svijetu, pastelne nijanse biramo i za uređenje interijera, make-up i nail art.

CCC lila torbica
CCC lila torbica

One podižu raspoloženje, dok istodobno pružaju mir. Jedna od najpopularnijih uz mint i ružičastu je pastelna ljubičasta koja simbolizira plemenitost i kreativnost.

CCC torbice u boji jorgovana – jer lilac nijansa je SVE!

U potrazi za novim modnim dodatkom koji će upotpuniti naš proljetni outfit, zavirili smo na službenu stranicu modne kuće CCC i pronašli sedam torbica koje će unijeti život u vaš stil odijevanja.

15,79 €

Bilo da vam je potrebna za odlazak na posao, svečani outfit, večernji izlazak ili odlazak na kavu, ove lila torbice odlično će se uklopiti u svaki look.

Riječ je o bogatom asortimanu crossbody torbica koje su dovoljno prostrane da u njih stanu gotovo sve staričice koje su vam potrebne tijekom dana i izgledaju totalno neodoljivo.

27,99 €

Naš favorit je Jenny Fairy torbica minimalističkog dizajna i elegantnih linija koju možete nositi na dva načina – preko tijela i kao ručnu torbicu.

Najljepše modele s cijenama škicnite niže u galeriji, a cijelu ponudu putem CCC web trgovine.