FOTO by Adidas

Elegant

Elegantne adidas tenisice s baby rozim točkicama za najmlađa stopala!

Krešimir Šustić 21. siječnja 2021.

Lik Minnie Mouse u unutrašnjosti, čini ih još posebnijima

Kod odabira komada odjeće za naše najmlađe članove obitelji, često se susrećemo s brojnim dobronamjernim savjetima koji nam pomažu da olakšamo kupovinu.

Budući da se dječje stopalo neometano razvija, znamo da je izrazito bitno prednost dati kvaliteti kako bi svaki njihov korak bio udoban i pravilan.

Također, pažnju trebamo posebno posvetiti modelima u kojima će napraviti prvi korak u životu jer ipak su to one tenisice koje ćemo sačuvati za uspomenu.

Iako u tim godinama nisu svjesni mode i svih čari koje nam ona donosi u svakodnevicu, tu su mame fashionistice koje pažljivo biraju samo one najbolje primjerke za najmanje nožice.

Pretražujući novitete s raznih web shopova, naletjeli smo na jedan odličan koji nam dolazi s potpisom mogula u proizvodnji sportske opreme, adidasa.

Radi se o preslatkom modelu tenisica na čičak koji dolazi u klasičnoj crnoj boji, a obogaćen je preslatkim baby rozim točkicama i likom Minnie Mouse koji se sakrio u unutrašnjosti.

Odlična su prilika da našim malenim djevojčicama odmalena ulijemo ljubav prema modi i obogatimo njihove mini modne kombinacije nečim upečatljivim i atraktivnim.

Više detalja, informacija i cijenu možete pronaći na LINKU, a iskreno se nadamo kako ćemo ih imati prilike ubrzo ugledati u izlozima trgovina u Lijepoj našoj.