FOTO by Primark

Moda

Elegantna Mickey Mouse kolekcija minimalističkog dizajna za mame i kćeri!

Daria Lovrić 30. kolovoza 2023.

Tko kaže da savršen modni dodatak za male i velike ne postoji?

Roditelji su djeci najveći uzor i još od malih nogu gledamo svoje roditelje i kako odrastamo dosta stvari radimo jednako kao i oni. Naravno, svatko od nas je individua, međutim od nekih stvari ne možemo pobjeći.

Mickey Mouse torbica za šminku
Mickey Mouse torbica za šminku – $9

Kao male jedva smo čekale odrasti i nositi cipele na visoku petu, uvijek smo željele imati nešto kao što ima naša majka. Bila to narukvica, torbica ili neki drugi modni dodatak. Danas modni brendovi to prepoznaju i nude nam pregršt stvarčica koje će obožavati i mali i veliki.

Uz novu Primark kolekciju torbi s motivom Mickey Mousea spremni smo za sve!

Tome je „kumovala“ i naša ljubav prema crtanim junacima koja s godina ne prestaje, stoga nam svakodnevno serviraju efektne i profinjene modne komade koje mi s oduševljenjem svrstavamo u svoju kolekciju.

Mickey Mouse torbica – $12

Jedan od najpoznatijih Disney likova je preslatki mišić Mickey Mouse koji unosi veselje i razigrani štih u modele tenisica i torbica tena platna odjevnih komada. Primark je naša omiljena shopping destinacija koja slavi ljubav prema crtanim likovima i prepoznatljiv je osim po kvaliteti i odličnim cijenama po zanimljivim Disney kolekcijama.

Mickey Mouse neseser – $15

Nova kolekcija modnih dodataka u crnoj boji spaja minimalizam i razigranost te dokazuje da privlačnost Disney likova nije ograničena na mlađu generaciju. Osim što će se svidjeti svima koji cijene suptilnost i eleganciju, radi sitnih zlatnih Mickey Mouse detalja, Mickey Mouse torbice obožavat će i vaše djevojčice.

Mickey Mouse ruksak
Mickey Mouse ruksak – $21

Ipak, najveći favorit je predivan ruksak koji je dovoljno prostran da u njega stanu sve stvarčice koje će vam možda zatrebati tijekom dana, ali i dječje papučice za vrtić, bočica soka i omiljeni mali plišanac.