FOTO by Instagram @drybylondon / @victoriabustosnails

Ljepota

Elegantna manikura kao najljepši dodatak vašem vjenčanom outfitu!

admin 21. lipnja 2022.

Autor teksta: Ana Moslavac

Približavaju nam se sve topliji dani i mjeseci, a s njima i sezona najljepših vjenčanja. Ima nešto čarobno u vjenčanjima koja se održavaju krajem proljeća i ljeti jer se radi o godišnjim dobima u kojima sve cvjeta pa tako, čini se, cvjetaju i ljudi koji baš tada žele okruniti svoju ljubav.

Dakako lijepo i toplo vrijeme uvelike olakšava mnoge aspekte organizacije vjenčanja budući da nismo ograničeni na zatvorene prostore s grijanjem.

Svaka buduća mladenka pomno bira frizuru, nakit, buket, cipele i haljinu, komplet ili odijelo koje će odjenuti za tako posebnu prigodu. Sve to ne bi bilo potpuno bez savršeno uređenih noktiju.

S obzirom na to da su sve mladenke različite te svaka ima određeni ukus sretni smo jer živimo u doba društvenih mreža koje nam nude inspiraciju ukoliko već odavno nismo osmislili manikuru koju želimo na svom vjenčanju.

Bilo da ste ljubiteljica klasičnih nijansi kao što su bež, nježno ružičasta ili bijela, bilo da volite jednostavnu manikuru kao što je francuska ili ste nešto odvažnija u svojim modnim izborima čak i kada se radi o vašem posebnom danu Instagram je nepresušno vrelo mnoštva ideja koje bi vam mogle zapeti za oko.

Naravno, vaša manikura trebala bi se dobro slagati s odjećom koju ste odabrali nositi te ne bi trebala privlačiti previše pažnje – osim ako su vaši nokti ono na što ste najponosniji.

Budući da većina dama za svoje vjenčanje preferira eleganciju jer je to jedna od onih prilika u životu kada će se osjećati kao kraljica za oko su nam zapele manikure s mramornim efektom u različitim nijansama.

Radi se o klasici s elegantnim zaokretom pa vaši nokti neće izgledati napadno, ali ni dosadno već će laskati odjeći koju nosite. Bilo bi dobro da odaberete one nijanse koje će komplimentirati vašoj boji kože.

Naš je sljedeći prijedlog manikura koja uključuje pastelne nijanse mat lakova ukrašene ponekim iscrtanim detaljima – ali ne pretjerujte s crtežima ako želite ostati na elegantnoj strani. Minijaturni dizajn na ponekom noktu bit će sasvim dovoljan da začini cjelokupni izgled.

Ukoliko ste jedna od onih dama koje vole blještati o kojoj god se prigodi radilo, ali ne znate kako sve te šljokice i sjaj uklopiti u eleganciju proljetnog ili ljetnog vjenčanja, manikura s podlogom u nude nijansama s ponekim cirkonom na jednom ili dva nokta ruke mogla bi biti dobitna kombinacija za vas.

Na taj način zadržat ćete svoju blještavu osobnost, ali i postići izuzetno elegantan i ozbiljan izgled.

U svakom slučaju, radi se o vašem vjenčanju koje se neće ponoviti više nikada (barem ne s istim muškarcem – osim ako Ste Elizabeth Taylor) pa ako naši prijedlozi i nisu po vašem ukusu slobodno se razuzdajte i potrudite da i vaša manikura govori o tome tko Ste i što volite.

Ukoliko volite crnu boju – neka nokti budu crni. Ne vjerujemo da je crnina rezervirana samo za sprovode jer se radi o ne-boji koja može biti itekako elegantna ako se dobro kombinira.