FOTO by Zara

Moda

Elegantna i cozy karirana haljina iz Zare obara s nogu

Krešimir Šustić 08. prosinca 2020.

U spoju s visokim čizmama ili robusnim gležnjačama izgleda božanstveno!

Svaka nova sezona donosi nam pregršt trendova koji će rado biti viđeni na gradskim ulicama i na Instagram profilima svjetskih trendseterica.

Neki od njih su bezvremenski i smatramo ih klasicima, no neovisno o tome, najviše za njima posežemo u određenom periodu godine.

Jedan od njih je i karirani uzorak kojeg smatramo ‘zimskim printom’ te ga najviše nosimo upravo prilikom niskih temperatura u poslovnim i casual kombinacijama.

Popularan je već nekoliko stoljeća, a veže nas za toplinu doma, drvene kolibice u snijegu, kamin s vatrom, miris cimeta i okus neodoljivog kakaa.

Brojni high street brendovi su u svoje najnovije kolekcije uvrstili mali milijun predmeta iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka koje krasi ovaj neizostavni uzorak.

Tražeći one najposebnije komade u kojima ćemo se osjećati jednostavno dobro, naletjeli smo na super ponudu brenda Zara i oduševili se primjerkom haljine koji obara s nogu.

Karirana ljepotica, napravljena od pletenog materijala dolazi u kombinaciji crne i crvene boje, midi je dužine i oversized dizajna koji nam pruža dodatan cozy osjećaj prilikom nošenja.

Odlično se može spojiti s remenom kako bi istaknuli figuru, visokim čizmama, robusnim gležnjačama u svim casual i onim malo elegantnijim kombinacijama.

Svoj primjerak uz koji ćete se na svakom koraku osjećati ugrijano možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili online kupovinom putem LINKA.