FOTO by Elegantisima

Moda

Elegantisima – modne kreacije koje izlaze van okvira i oduševljavaju atraktivnim dizajnom

Daria Lovrić 28. lipnja 2022.

Za sve žene koje se žele istaknuti na poseban i drugačiji način...

U današnjem modernom svijetu, uz ubrzan način života, često imamo osjećaj da je sve oko nas potrošno, nekvalitetno i istog „kalupa“. Trendovi se mijenjaju iz dana u dan i nameću nam stvari za koje mislimo da nam se sviđaju i postajemo isti kao i drugi, kako u mišljenju tako i u odijevanju.

Elegantisima košulja 1
Elegantisima košulja

Osim što se po ničem ne ističemo u masi, svoje želje i kreativnost potiskujemo i dajemo prednost kvantiteti, umjesto da nam kvaliteta uvijek bude na prvom mjestu. U teoriji znamo da je pametnije uložiti u jedan kvalitetan i moderan komad odjeće koji oslikava našu osobnost, nego u više nekvalitetnih koji će biti replika onog što većina nosi i još će nakon jedne sezone završiti u smeću.

Elegantisima haljina
Elegantisima haljina

Ukratko, riječ je o „brzoj“ odnosno „sporoj“ modi. Razlikuju se po cijenama, kvaliteti i promjeni trendova. „Sporu“ modu ne određuju trendovi, ona spaja održivu i etičku modu, te uključuje brigu o okolišu, ali i brigu o ljudima. 

Osim što više ne želimo podlijegati modnim trendovima jer ne želimo izgledati kao svi drugi i jer nam neki krojevi ne stoje ili ne odgovaraju našim godinama, želimo zabljesnuti gdje god se pojavili.

Elegantisima košulja 2
Elegantisima košulja

Odijelo možda ne čini čovjeka, međutim puno o njemu govori. S obzirom na to da njegujemo vlastiti smisao za modu i imamo istančan ukus kad su odjevni komadi u pitanju, oduševila nas je ponuda domaćeg brenda Elegantisima.

Zašto baš Elegantisima?

Elegantisima brend je brend koji osvaja na prvu – svojim modnim i ukrasnim ručno rađenim komadima s domaćim potpisom oduševit će svaki fashionisticu koja želi izgledati besprijekorno i biti primijećena.

Elegantisima haljina 2
Elegantisima haljina

Dizajnerica i vlasnica obrta Elegantisima, Andreja Palić, posebnu pažnju posvećuje svakom modnom komadu. Za izradu bajkovitih kreacija koriste se najbolji i najkvalitetniji materijali poput viskoze, pamuka, vune i kože koje koriste i u izradi unikatnog nakita.

Kroz Andrejine ruke prolazi svaka tkanina i nit koja će kasnije biti kreirana u efektne komade. Osim što nadgleda sam proces, Andreja sudjeluje i u osmišljavanju dizajna, izrađivanju krojeva i šivanju svakog komada.

Elegantisima haljina 3
Elegantisima haljina

Bajkovita vizija

„Uvijek aktualna modna kreacija s pomakom u poseban i drugačiji stil obilježile su naš rad. Naša bajkovita modna vizija uključuje i ženu na posebnim i svečanim prigodama.“ – napominje Andreja.

Vrijedne ruke Elegantisima tima pripremili su mnoštvo bezvremenskih odjevnih komada koji će začiniti svačiju garderobu i istaknuti onoga koji su nosi i naglasiti karakter.

Elegantisima jakna
Elegantisima jakna

U kolekciji Elegantisima brenda tako možete pronaći ikonske haljine zanimljivog kroja, modele hlača za svakodnevne poslovne obaveze ali i svečane prigode, košulje, majice, suknje i tunike ali i efektan nakit koji će zaokružiti čitavu priču i podići cijeli LOOK na jedan viši nivo.

Elegantisima tunika 1
Elegantisima tunika

Spajanje dva različita materijala u jedan modni komad uz ekstravagantan nesvakidašnji kroj rezultira očaravajućim modnim komadima u koje smo se zaljubili. Statement komade obožavamo jer su idealan izbor kad se želimo istaknuti i biti primijećeni, a u isto vrijeme odisati samopouzdanjem i elegancijom. Sve to može omogućiti jedan komad odjeće!

Elegantisima tunika
Elegantisima tunika

Dobitna modna kombinacija

Istinske zaljubljenice u modu znaju da je najvažniji odabir bazičnog statement komada. Njemu prilagodite ostatak i imate dobitnu modnu kombinaciju. One nešto hrabrije često će spojiti čak i dva ili više efektnih komada i kreirati osebujan look koji će se istaknuti u masi dosadnih svakodnevnih kombinacija.

Elegantisima jakna 2
Elegantisima jakna

Želite li da i vaš stajling bude zabavan, razigran, veseo, ali i profinjen i atraktivan škicnite i unutar Elegantisima web trgovine i pronađite svog favorita, a za sve aktualnosti ih zapratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Elegantisima baloner
Elegantisima baloner

Skoro svi modeli su dostupni u veličinama od 38 do 46, a možete ih i osobno isprobati na nekoliko lokacija po Hrvatskoj – u Rijeci, Puli, Rovinju, Splitu te u Zagrebu i u Velikoj Gorici.