FOTO by H&M

Dekor

Elegantan set posuđa u pastelnoj zelenoj donosi sofisticiranu notu u uživanje u hrani i piću!

Daria Lovrić 05. siječnja 2024.

H&M primjerci će ispijanje kave i popodnevnu čajanku podići na viši nivo!

U iduća dva mjeseca prevladavat će tmurno vrijeme, magle i kiša, a naš glavni cilj je otjerati sivilo. Neki su isplanirali odlazak na skijanje, neki krenuli s provođenjem novogodišnjih odluka upisujući teretane, škole stranih jezika i mnoge druge aktivnosti.

 H&M šalica
H&M šalica – 8,99 €

Čak i ako ne planirate velike pothvate, naprosto unesite malo boje u svoj interijer i osvježite prostor. Nakon uklanjanja blagdanskih dekoracija, naš životni prostor može poprimiti pomalo monoton izgled, a dodavanjem sitnica u boji, vrlo lako ćete ga osvježiti.

H&M tanjur 1
H&M tanjur – 12,99 €

Nova H&M kolekcija vrvi preslatkim dekoracijama i accessoriesom za dom, a nas je oduševila ponuda šalica i drugog kuhinjskog posuđa.

Prve kave u maglovitim jutrima ispijamo iz šarmantnih H&M šalica

Osvježite svoju kuhinju, blagovaonski stol i uljepšajte si prvu jutarnju kavu ili čajanku s prijateljicama s elegantnim setom posuđa u pastelnoj zelenoj boji. Set se sastoji od klasične i male šalice za kavu i tanjurića, klasičnog i desertnog tanjura te zdjelice.

 H&M šalica 1
H&M šalica – 15,99 €

Primjerci su obogaćeni sofisticiranim zlatnim rubom i zanimljivim dizajnom koji čine savršen spoj suvremenog stila i tradicionalne elegancije, stvarajući neodoljivu harmoniju.

H&M tanjur 2
H&M tanjur – 2,99 €

Ovaj set posuđa nije samo estetski privlačan, već također pruža iznimnu funkcionalnost i trajnost. Svaki komad pažljivo je izrađen kako bi zadovoljio najviše standarde kvalitete.

H&M zdjelica – 7,99 €

Pastelno zelena boja donosi svježinu i blistavost u vaš prostor, dok zlatni rub dodaje dozu luksuza i glamura.

H&M tanjur – 12,99 €

Ovaj ekskluzivni set ne samo da će obogatiti vašu kuhinju i blagovaonski stol već će također privući poglede vaših gostiju.

H&M tanjur – 8,99 €

Primjerke možete kupovati odvojeno, a svoje favorite škicnite putem H&M web trgovine.