FOTO by Vivre

Dekor

Elegantan set čaša u kombinaciji ružičaste i zlatne idealan je za ljetne proslave

Daria Lovrić 28. srpnja 2022.

Predivna kombinacija upotpunit će vaš stol i dati mu dašak profinjenosti...

U ljetnim mjesecima više vremena provodimo na otvorenom družeći se s prijateljima. Ako ste jedni od onih koji uživaju u vlastitom eksterijeru i obožavate organizirati roštilje, ručkove i večere za najmilije, vjerujemo da veliku pažnju dajete i samoj dekoraciji stola.

Vivre set čaša 1
Vivre set čaša

Kako bi vaša proslava, vikend druženje ili dnevni brunch ostavili jak utisak na uzvanike, osim dobre hrane, kapljica omiljenog ljetnog pića je neizostavan element svakog okupljanja.

Užarene ljetne dane utažit ćemo ružičastim čašama za gin i vino!

Kako bi u svako druženje unijeli dašak elegancije pronašli smo bajkovit set čaša brenda Vivre koji će unijeti notu profinjenosti u vaša druženja. U neodoljivom setu nalaze se preslatke ombre čaše za gin ili kao i primjerci na visokom stalku za vino – idealne za žensku večer, te dvije čaše za vodu, viski ili sokove.

Vivre set čaša 2
Vivre set čaša

Elegantne staklene čaše imaju zapremninu čak više od 400 ml te će svojom veličinom i šarmantnim dizajnom oduševiti sve vaše goste.

Svojim fancy izgledom osvojit će vaše goste, dati poseban touch vašem stolu i omogućiti vama i vašim frendicama da se osjećate poput pravih dama dok ispijate najdraže piće.

Vivre set čaša 3
Vivre set čaša

Sad kad imate sve što vam je potrebno, pozovite ekipu, zapalite vatru u roštilju i vikend može početi. Ove predivne čaše trenutno su na popustu i možete ih naručiti u setu od 6 komada putem Vivre web trgovine po cijeni od 166,90 kuna.