FOTO by Reserved

Moda

Elegantan crni top – glavni adut večernjeg looka!

Krešimir Šustić 27. svibnja 2020.

Izdvoji smo 5 IN komada s potpisom Reserveda

Elegancija uvijek zrači jednostavnošću i znamo da nema veze s modom i trendovima, već sa stilom, pa su tako samouvjerenost i stav ono što nas čini elegantnima.

View this post on Instagram

~ All black 🦓 #outfitinspiration

A post shared by Kristýna Selmi (@kristyna_selmi) on

U većini slučajeva nije bitno ono što nosimo, nego način na koji to nosimo jer trendovi dolaze i odlaze, a stil je vječan kao i naš osobni potpis u modnome svijetu.

139,90 kn

Jednostavnost je glavni korak u postizanju elegantnog look-a, pa se tako naš izbor većinom svodi na klasične komade od kojih je barem jedan statement kako bi odskočio u outfitu.

99,90 kn

Boje poput crne i bijele su pravi primjer kako na najlakši način možemo zablistati u profinjenom izdanju u kojem ćemo definitivno odskakati od drugih, a da nismo učinili ništa posebno.

59,90 kn

Potaknuti time, bacili smo se u potragu za idealnim krpicama koje će nam pomoći u tome i tako završili na web shopu brenda Reserved na kojem smo pronašli 5 genijalnih topića.

99,90 kn

Ovi maleni ljepotani dolaze nam u crnoj boji i prava su stvar s kojom možemo postići pariški chic sa samo jednim komadom koji se lako kombinira uz kratke hlačice, traperice, suknje i ostale vrste hlača.

139,90 kn

Napravljeni su od laganih materijala pogodnih za ljetnu sezonu, a dok su neki jednostavnog i klasičnog kroja, drugi su ukrašeni čipkom i resama.

Savršeni su za večernja izdanja u kojima ćemo zasjati u punom sjaju i biti prave modne ikone.