Promo

Elegant.hr i Replay vas daruju! Uz PROMOCODE do jeansa iz snova!

Viktoria Šafranić 17. listopada 2019.

Jedinstvena prilika za sve zaljubljenike u autentičan jeans!

Jeans je IT komad koji se s lakoćom uklapa uz dnevni i večernji look. Drugim riječima, naš je prvi odabir u kombinaciji s pregršt outfita.

Iz godine u godinu, trendovi se mijenjaju, no brend koji je na tom putu zadržao stilsku autentičnost definitivno je Replay.

Unutar njihovog asortimana svatko će pronaći nešto za sebe, osobito u jeans segmentu.

Nova modna sezona u Replayu, osim vrhunskog dizajna i visoke kvalitete, i ove jeseni na police donosi šarolik izbor jeans modela pojačanih inovacijama u proizvodnji koji će veoma brzo pronaći put do svojih odabranica.

PROMOCODE: REPLAYDENIM

Kao dodatan plus za sve zaljubljenike u talijanski modni brend, u suradnji s Elegant.hr, samo do 20.10. možete iskoristiti poseban PROMOCODE za SVE: REPLAYDENIM, koji vam omogućava popust od 20% na sve Replay i Replay&Sons Jeans hlače iz nove kolekcije Jesen-Zima 2019.

Promo code: REPLAYDENIM, odnosi se na sve jeans hlače iz Replay i Replay&Sons kolekcije Jesen-Zima 2019. te ga je za aktivaciju potrebno upisati na službenom Webshopu Reverto, a isti popust možete ostvariti i u svim Replay trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku.

Ne propustite odličnu shopping priliku u trajanju od 17. do 20.10. te odaberite svoj model traperica koje će svakom stilu i looku pridodati vrijednost!