FOTO by Catrice / essence

Make-up

Elegant.hr i essence vas daruju sa 100 make up beauty paketa! Saznaj detalje…

Viktoria Mikulić 05. ožujka 2021.

U suradnji s make up mogulom, čak 100 pripadnica nježnijeg spola na području Siska, Petrinje i Gline imaju priliku osvojiti goodie box s 5 proizvoda...

29.12. cijela je Hrvatska bila na nogama. Potres jačine 6,3 stupnja po Richteru pogodio je Sisak, Petrinju, Glinu i okolicu, kao i Zagreb, Zaprešić te okolna mjesta. Također, osjetio se i u Dalmaciji te gotovo svim gradovima Lijepe naše, kao i u susjednim državama.

Tih dana proživljavali smo blagorečeno pravu katastrofu i noćima nakon toga nismo uspjeli sklopiti oka. Dan danas, povremeno se javljaju manji potresi na koje nitko ne ostaje ravnodušan i sve što možemo je pomiriti se s činjenicom da život ide dalje i nadati boljem sutra…

Osjećaj nemoći koji nas je preplavio u trenutku potresa i želja da nešto učinimo u danima nakon, neprestano su se izmjenjivali u našim mislima. Stanovnici iz svih područja Republike Hrvatske pokazali su svoje veliko srce i doprinijeli koliko god je bilo moguće.

Sada kad se sve malo slegnulo, i dalje smo u mislima sa svima koji su tih dana nešto izgubili, te smo odlučili dati i neki svoj doprinos te čak 100 beauty entuzijastica nagraditi s make up proizvodima by essence.

Povodom Dana žena, udružili smo snage i u suradnji s poznatim make up proizvođačem odlučili smo pokloniti maskaru, puder, parfem, odstranjivač laka za nokte i paletu sjenila.

Giveaway ćemo objaviti na našem Facebook profilu Elegant.hr u 14h, a priliku za osvajanje nagrade imaju sve žene s područja Siska, Petrinje i Gline. Upravo njih smo odlučili malo razveseliti jer ako netko to zaslužuje, to su definitivno one.

Svi zainteresirani, pratite nas i budite brzi jer prvih 100 imaju priliku za osvajanjem ovog divnog goodie boxa.