FOTO by H&M

Moda

Elegancija na plaži: 5 jednodijelnih kupaćih kostima iz H&M-a u kojima ćete izgledati poput dive

admin 27. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Prva asocijacija na ljeto zasigurno je sunce i more. No, kad je u pitanju odjeća za vruće, ljetne mjesece, osim lepršavih haljina i kratkih hlačica, ljeto ne možemo zamisliti bez kupaćih kostima. Izabrali smo 5 jednodijelnih kupaćih kostima iz H&M- a koji će vas pretvoriti u prvu damu ljeta!

  1. Voluminozni rukavi

Ovogodišnji trend voluminoznih rukava ne odnosi se samo na odjeću, već i na kupaće kostime. Sve ljubiteljice ovog trenda poželjet će posjedovati ovaj jedinstven kupaći kostim!

34,99 €

2. Glamurozna crvena

Strastvena crvena jedna je od najklasičnijih boja za kupaće kostime. Ako želite modernu verziju kupaćeg kostima u boji zaštitnog znaka hit serije 90- ih godina, Baywatch, ovo je odličan izbor za vas!

29,99 €

3. Cvjetni raj

Ne možemo zamisliti ljetnu sezonu u kojoj cvjetni uzorak ne zauzima visoko mjesto na ljestvici trendova. Što više šarenog cvijeća na vašem kupaćem kostimu, to bolje!

21,99 €

4. Šarmantni volani

Raskošni volani na kupaćem kostimu sve su samo ne dosadni! Istaknite svoj razigrani karakter ovim romantičnim i upadljivim detaljem.

29,99 €

5. Klasična crna

Usmjerite sve poglede na vaša preplanula ramena i spremno pokažite svoju ženstvenost u klasičnom crnom kupaćem kostimu spuštenih naramenica. U ovom bezvremenskom i šik kupaćem kostimu osjećat ćete se poput sofisticirane ljetne kraljice.

24,99 €