FOTO by Smile concept store

Dekor

Ekstravagantne šalice koje svaki trenutak u danu čine savršenim!

Viktoria Šafranić 20. travnja 2020.

Jednostavno im ne bismo mogli reći NE!

Svatko od nas ima svoj omiljeni topli napitak. Naravno, zimi smo privrženiji egzotičnim čajevima, kuhanom vinu, vrućem kakau ili čokoladi, no jedino toplo piće kojeg se, neovisno o godišnjem dobu, nikada ne možemo zasititi definitivno je kava.

Naš najbolji prijatelj ujutro, naš okidač za sreću i dobro raspoloženje, naš opuštajući ritual, trenutak za sebe, oaza mira, suputnik u svim životnim situacijama, sve je to kava.

Prema živopisnom uvodu, vrlo vjerojatno ste odmah zaključili da smo ogromni ljubitelji kave i da moramo odabrati neki porok kojeg se nikada ne bismo odrekli, prvo mjesto zauzela bi upravo ona.

Ne znamo koju kavu najčešće konzumirate i da li vam espresso, macchiato, cappuccino ili obična kava s mlijekom uljepša dan, no sigurni smo da vam je svima veoma važno iz čega pijete svoj najdraži napitak.

Budući da imamo oko za lijepe stvari i znamo prepoznati nešto jedinstveno, unikatno, odlučili smo podijeliti s vama autentične keramičke šalice bez ručkice i s natpisima koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Osim što osvajaju dekorom i izvrstan su materijal za Instagram selfije, ove šalice također odlikuje pristupačna cijena i odlična kvaliteta.

Dok su neke rezervirane za golupčiće i preporučuje ih se nabaviti u paru poput must-have šalica ‘Ljubav’ i ‘Je to’, druge se najčešće kupuju samostalno, a ukrašene su porukama na engleskom poput ‘secrets.’, ‘PS:still love you’, ‘No ordinary love’

One dolaze s potpisom slovenskog brenda Sisi i mogu se pronaći u razigranom concept storeu pod nazivom Smile koji dostavlja u Hrvatsku. Istančan web shop čiji dizajn pršti od pozitive, u svoju ponudu uvrštava pažljivo odabrane proizvode koji su tu da nam izmame širok osmijeh na licu.

Ovi jedinstveni artikli su poput slike koja govori više od tisuću riječi i poziva nas da budemo dio svih tih malih trenutaka uživanja koji se na kraju pretvaraju u velike uspomene.

Osim božanstvenih šalica, njihov asortiman je veoma raznolik. Čine ga proizvodi domaćih slovenskih dizajnera i stvarčice iz inozemstva. Sastoji se od proizvoda za djecu, žene i muškarce, odjevnih komada i modnih dodataka, zatim cool poklona za mnoštvo prigoda, proizvoda za uređenje doma, poklon kartica, pribora za zamatanje poklona, ​​programa za zabavu i još mnogo toga.

Njihov moto je birati proizvode s pričom. Podržavaju lokalni dizajn, fer trgovinu, održive proizvode i proizvode s misijom, a najviše od svega žele da njihov virtualni dućančić donese osmijeh na naša lica. U tome zaista uspijevaju svaki dan…

Za detaljnije informacije o Smile concept storeu posjetite njihovu službenu web trgovinu. Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.