FOTO by Amazon

Dekor

Ekstravagantne šalice koje će ljubitelji jagoda obožavati

Mia Vodopija 16. srpnja 2021.

Napokon imate ideju za super poklon!

Jutarnja kava, čaj, voda s limunom ili kakao – neovisno o tome u čemu uživate u ljetnim (ili zimskim) jutrima, uvjereni smo da imate najdražu šalicu iz koje pijete. Iako neki smatraju da je djetinjasto imati omiljenu šalicu, mi se ne bismo složili.

Na Amazonu smo pronašli različite šalice upotpunjene voćnim uzorkom jagode, koje nas mame na kupnju. Savršene su za posluživanje tijekom lijenih opuštanja subotom ili nedjeljom ujutro, kada odmaramo u udobnom naslonjaču na vlastitom balkonu ili terasi.

Izrađene su od keramike i stakla te su ukrašene slatkim uzorcima jagoda. Šalice nisu samo izdržljive, već daju onaj cozy ugođaj.

Keramička šalica je ručno izrađena, a uz knjigu u opuštajućoj ljuljačci ili na terasi, možete uživati u toplom ili hladnom napitku.

Ove šalice su super poklon! Pogodne su za godišnjicu, rođendan, maturu, djevojku i dečka, studente, kolege, obitelj, roditelje i bake i djedove, kao blagdanski poklon ili kao božićni dar. Takve sitnice se uvijek cijene i iznenade osobu koja ih prima kao poklon.

Ako već imate previše šalica, one se također mogu koristiti kao jedinstvena mini vaza, kao šalica za biljke, olovke ili pak posudice u kojima spremate slatkiše. Lijepo će se uklopiti u ured, spavaću sobu, dnevni boravak i radnu sobu.

Uvjereni smo da ćete očarati goste svojim novim keramičkim i staklenim poslasticama, koje možete naći na Amazonu.