FOTO by Instagram @bonnycarrera

Dekor

Ekstravagantne kokos fotelje viralni HIT na društvenim mrežama!

Daria Lovrić 18. kolovoza 2023.

Spoj umjetnosti i inovacije doveo do najpoželjnijeg komada namještaja sezone

Da kreativnost zaista ne poznaje granice svakodnevno vidimo u modnom svijetu, ali i u uređenju interijera. Svoj dom nastojimo urediti što atraktivnijim komadima namještaja koji će zapeti za oko svakome tko kroči u naš prostor.

Kreacije izvanrednog izgleda, gotovo nadrealnog, nastaju iz vrijednih ruku Bonny Carrere 3D digitalnog umjetnika iz Berlina. U suradnji s Midjourneyem, Carrera je stvorio apstraktnu kolekciju svojih konceptualnih AI fotelja koje ostavljaju dubok dojam i stvaraju hype na društvenim mrežama.

Fotelja u obliku kokosa 1
Fotelja u obliku kokosa
Fotelja u obliku kokosa 2

Bonny Carrera istražuje granice umjetnosti i dizajna i svakodnevno nam predstavlja prava umjetnička djela. Njegov dizajn često proizlazi iz botaničkih motiva, dodatno naglašavajući kreativnost i igru boja.

Fotelja u obliku kokosa 3
Fotelja u obliku kokosa 4

Ovog puta za oko su nam zapele nevjerojatne fotelje u obliku kokosovog oraha. Otvoreni kokosovi orasi poslužili su kao neiscrpna inspiracija za stvaranje fotelja koje pružaju sjajno iskustvo sjedenja.

Zamislite jednu od ovih prekrasnih fotelja kao centar vašeg dnevnog boravka ili terase. Od samog pogleda na hvalevrijedne kreacije, želimo se zavaliti u fotelju uz čašu pina colade i omiljenu knjigu.

Sve informacije i efektne naslonjače škicnite na službenom Instagram profilu. Očekuje nas budućnost prepuna iznenađenja i nadamo se da će ove fotelje uskoro krasiti naše domove.