FOTO by Mango

Moda

Ekstravagantna Mango haljina s perjem podsjeća na uzburkano more!

Daria Lovrić 07. kolovoza 2023.

Asimetrični kroj, glam detalji i efektna plava dobitna su kombinacija!

Trendovi u modi često variraju ovisno o sezoni, godini i stilu. Perje je jedan od onih elemenata koji se iznova vraćaju i stvaraju odjek u svijetu mode. Svoj veliki povratak iz davnih dvadesetih doživjelo je prošle godine, a modnom scenom i našom garderobom ne prestaje dominirati.

Mango haljina s perjem 1
Mango haljina s perjem

Kada ispred sebe imamo važan događaj poput svečane prigode ili uzbudljivog večernjeg izlaska, najčešće biramo efektne odjevne komade u kojima neće proći neopaženo. Modni komadi zanimljivog dizajna te oni s raznoraznim aplikacijama poput šljokica, cirkona, perja pun su pogodak u glavni adut kada se želimo istaknuti.

Mango haljina s perjem 2

Haljine s perjem – trend sezone!

Čeka li vas posebna svečanost u kojoj želite zablistati jače nego ikada, pronašli smo savršenu haljinu koja će mamiti poglede gdje god se pojavili.

Mango haljina s perjem 3

Riječ je o asimetričnoj Mango haljini širokog kroja ukrašenoj perjem. Efektna i misteriozna plava nijansa podsjeća na uzburkano i nepregledno plavetnilo u skladu s godišnjim periodom u kojem se nalazimo.

Ovaj model iznimno je udoban za nošenje i možete ga kombinirati s gotovo svim modnim dodacima i obućom. haljina ima nepravilan bočni rub ukrašen perjem koje dodaje eleganciju, teksturu i dramatičnost cijelom looku.

Volite li se isticati u društvu po svom istančanom ukusu za modu, ovaj primjerak potražite unutar limitirane capsule kolekcije putem Mango web trgovine, po cijeni od 380 €.