FOTO by River Island

Moda

Ekstravagantna haljina stvorena za tematski Gatsby party!

Viktoria Mikulić 27. svibnja 2022.

Ako ste ljubiteljica odjevnih komada iz doba 20-ih, ova haljina bi vam mogla prirasti srcu!

Ima tih nekih odjevnih komada koji nas podijele. I dok su nekima totalni hit, drugi se zgražaju nad istima i žele čim prije zaboraviti prizor koji su vidjeli. Ah, teško je svima udovoljiti, ali htjeli mi to priznati ili ne, upravo takva vrsta odjeće i jest ona koja zaokupira javnost, ona o kojoj se priča.

Ako ste vi jedna otvorena osoba spremna na dozu komplimenata, ali i kritika, mogli biste ostati impresionirani novom haljinom popularnog britanskog brenda River Island.

Možda vam je nezamislivo spojiti šljokice s perjem, ali ovaj modni brend je u tome uspio. Glitter zlatna haljina koja seže do poda i ležerno prati liniju tijela, popraćena je nježnom plavom bojom na rukavima i donjem dijelu.

Ovakav tip odjeće namijenjen je za tematske partyje poput one u stilu Gatsbyja, kao i za neke show programe gdje odjeća igra glavnu ulogu i ističe se u potpunosti. Naravno, mi je vidimo i u svečanijim prigodama gdje će biti u centru pažnje na plesnom podiju.

Ne znamo zašto, ali nama se ove kombinacija boja i detalja baš sviđa, vjerojatno jer je istodobno upečatljiva i nježna. U današnjem svijetu kada je sve jednolično, ovakva vrsta odjeće dokaz je da možemo biti popuno svoji, originalni.

Ako ste istog mišljenja, pronaći je možete na LINKU po cijeni od £150.00! Ako je pak želite čim prije zaboraviti, št da vam kažemo nego da se držite klasike.