Poznati

Ekskluzivan intervju s Nevenom Rendeli!

Viktoria Šafranić 24. ožujka 2017.

Prelijepa Nevena otkrila nam je kako se nosi s trudnoćom...

Nevena Rendeli  – Nakon što je nedavno objavila trudnički trbuščić na svom Instagram profilu, održali smo intervju s poznatom HTV-ovom voditeljicom Nevenom Rendeli i saznali kako se nosi s trudnoćom.

1. Nedavno smo Vas imali priliku gledati na 64. Zagrebačkom festivalu, a također sudjelujete u raznim edukativnim projektima. Kakvi su Vam planovi za dalje, stignete li malo i predahnuti budući da je na putu bebica?

Nevena Rendeli: Trenutno vodim autorski projekt #volimnedjelju, nedjeljom u 18.00 na HTV1, riječ je o mozaičnoj emisiji u kojoj mi uživo gostuju brojne zvijezde tako da nema odmora što se tiče posla. No to ne znači da ne uživam u svakom trenutku trudnoće i kad osjetim da mi je nešto prenaporno, odmorim i stanem. Sve se može kad postoji volja.

2. Znate kako kažu da je trudnoća blaženo, ali ipak „drugo stanje“…Osjećate li i Vi promjenu?

Nevena Rendeli: Osjećam utoliko što sam puno sretnija, zadovoljnija, osluškujem svoje tijelo i bebice. Trudnoća je zasad meni uistinu blaženo stanje.

3. Imate li posebnih želja u trudnoći?

Nevena Rendeli: I ne baš. Nisam zahtjevna trudnica, pazim na zdravlje, povremeno vježbam ali ni u čemu ne pretjerujem.

4. Kako održavate ovako dobru figuru?

Nevena Rendeli: Teško je održavati figuru kad nosim blizance ☺. Ali ne zamaram se time, bit će vremena za figuru nakon što se curice rode.

Nevena Rendeli

5. Da li se Vaš stil odijevanja promijenio? Preferirate li sada nešto drugačije odjevne predmete?

Nevena Rendeli: Promijenio se utoliko što više ne stanem u svoje klasične odjevne predmete. Otpočetka nosim trudničke traperice, a veselim se jako toplijem vremenu i haljinicama koje ću moći nositi.

6. Pretpostavljamo da Vam sada nijedna kupovina ne prođe bez ulaska u dječji dućan. Jesmo li u pravu?

Nevena Rendeli: Nisam još počela kupovati odjeću za curice jer iskreno nemam vremena za to. Bit će, kad odem na porodiljni ☺. Ali sam zato dobila na poklon hrpu robice od sestrične koja ima tri curice.

7. Jeste li primijetili da je u ovom blaženom stanju Vaš suprug još više zaštitnički nastrojen prema Vama? Prema Vašem mišljenju, jesu li svi muškarci nježniji u ovakvim trenucima?

Nevena Rendeli: Moj suprug je nježan po prirodi i oduvijek pazi na mene. Moguće da se muškarci promijene kad su žene u drugom stanju, zapravo to bi bilo poželjno jer nam stvarno treba više pažnje.

Nevena Rendeli

8. A sada pređimo malo na modu, koji je Vaš omiljeni modni detalj?

Nevena Rendeli: Možda torbice i tenisice. U tenisicama provodim dane a torbice su mi fetiš.

9. Bez kojih tri stvari ne izlazite iz kuće?

Nevena Rendeli: Bez mobitela, smoothija i rumenila ☺.

10. Koja je Vaša najveća strast i zašto?

Nevena Rendeli: Nemam najveću strast, volim svoj posao, volim slobodno vrijeme koje provodim s najdražima, volim čitati u miru i gledati serije, volim kave s prijateljicama, moglo bi se reći da mi je život sam po sebi strast.

11. I za kraj, što biste poručili čitateljicama portala Elegant.hr?

Nevena Rendeli: Uživajte u proljeću, i probajte se opustiti. Život je samo jedan.

Zahvaljujemo na intervjuu i želimo Vam puno uspjeha u privatnom i poslovnom životu.