Ekskluzivan intervju s dizajnericama modnog brenda LOLA.tees!

Viktoria Šafranić 13. studenoga 2017.

Povodom predstavljanja nove kolekcije, razgovarali smo s dizajnericama ovog popularnog brenda!

1. Da li je svaki od modela/odjevnih komada za jesen/ zimu dostupan u svim veličinama (npr. mama+dijete)?

Naravno, sve naše modele moguće je uraditi i u dječjim veličinama, te ukoliko se određeni kupac ne uklapa u ponuđene veličine, uvijek postoji mogućnost izrade po odgovarajućim dimenzijama.

2. Što vam je bila glavna inspiracija za novu kolekciju? Od kud dolaze ideje za kreativne natpise?

Inspiraciju ovogodišnje kolekcije kao i prethodne nastavili su volani. Volani su detalj koji obilježava drugu sezonu za redom i osvježavajući su u smislu da bilo koju kombinaciju podižu, primjerice na našim haljinama dobivamo dozu elegancije, dok su u kombinaciji s natpisima (pr. Duks 8 ) faktor koji natpisima daje dodatnu razigranost.

3. Slušate li želje kupaca prilikom kreiranja novih modela i natpisa?

Uvijek slušamo, točnije ”čitamo” želje kupaca i maksimalno se trudimo udovoljiti im, te tamo nalazimo poseban interaktivni, kreativni kutak koji rezultira kako novim natpisima, tako i novim modelima. Sloboda odabira naših kupaca i interakcija koju ostvarujemo preko online servisa zaslužni su za nastanak brojnih modela iz naše ponude.

4. Što biste ove sezone istaknuli kao glavni modni trend? Jesu li to i dalje volani, floralni uzorak, odjevni komadi od pliša?

Kako smo već prethodno rekli, definitivno su to volani, ovu sezonu čemu već svjedočimo obilježit će i karo uzorci, no pliš i uzorci s cvijećem u našim kolekcijama također nisu izostavljeni.

5. Koji biste odjevni predmet izdvojili kao najdraži?

Ako moramo birati onda je to haljina Antonela. Riječ je o haljinici A kroja koja se izrađuje po veličinama. Prednost ovog modela je u različitim mogućnostima koje nudi, moguće ju je izraditi od nekoliko različitih vrsta materijala, obično su to pamuci iz naše ponude koji se razlikuju po gramaži, od jednobojnih do onih s uzorkom, te kombinacija volana u istoj boji kao haljina ili pak s volanom od kepera ili flanela koji smo od nedavno uvrstili u ponudu i naravno pliša.

Haljinu možemo raditi i od felpe, debljeg i toplijeg pamuka karakterističnog za izradu dukseva, no najčešće ju radimo od pamuka u kombinaciji s elastinom i različite boje volana, pa je ovaj model idealan i za zimu i za prijelazna razdoblja proljeće/jesen. Osim ovih karakteristika, Antonelu odlikuje i mogućnost printa po želji, pa za nju možemo reći da je idealan primjer svega što kao brand nudimo – ukratko rečeno mogućnost personalizacije u svakom obliku.

6. Hoćete li imati posebnu mini božićnu kolekciju? Možete li nam otkriti nekoliko detalja?

Za Božić uvijek pripremamo iznenađenja, protekle godine imali smo predivnu suradnju s Lovely Bags, a nadamo se da ćemo i ovu sezonu obilježiti na poseban način, detalje još uvijek ne možemo otkriti. ??

7. I za kraj, što biste poručili našim čitateljicama?

Ne zaboravite da je osmijeh uvijek u modi, i bez obzira na sve najljepši je modni dodatak.

#lolalove