FOTO by Instagram @ivan4294 / @anita_savuk_

Putovanja

Ekopark Krašograd – vaša nova vikend destinacija

Mia Vodopija 11. svibnja 2021.

Iako je tjedan tek počeo, već smo mislima u vikendu...

Ako ne znate gdje biste išli ovaj vikend, toplo vam preporučujemo Ekopark Krašograd! Park se prostire na više od 400 hektara te zbog raznolike ponude predstavlja idealno mjesto za bijeg od gradske gužve i buke. Cijeli kompleks obiluje zanimljivim sadržajima.

Objekt Ekopark Kraš nalazi se u malom slikovitom mjestu Bratina, na 25 km od Zagreba. Nudi razne vrste smještajnih jedinica za samostalan boravak s pogledom na park ili jezero i besplatni bežični pristup internetu u cijelom objektu. Objekt uključuje teniske terene, odbojkaška igrališta, kuglanu, vanjski bazen i nogometno igralište.

Sve smještajne jedinice objekta potpuno su opremljene, a imaju moderan namještaj. Pojedine sadrže kuhinju opremljenu kuhinjskim posuđem, blagovaonicu, prostranu terasu s pogledom na vrt te vlastitu kupaonicu s tušem. Neke od soba imaju pristup zajedničkoj kupaonici.

Cijeli objekt uključuje kuće s apartmanima, bungalove, kapelice, 2 jezera, bazene, dječja igrališta, sportska igrališta, farme i razne površine na kojima su posađeni razni usjevi. U sklopu objekta nalazi se mali zoološki vrt za djecu.

Gosti mogu uživati ​​u vožnji biciklom kroz okolicu ili organizirati zabavu uz roštilj. Također, mogu objedovati u restoranu u okviru objekta Domaćica, koji poslužuje jela pripremljena od domaćih organskih proizvoda s farme.

Ako se odlučite na višednevni posjet Ekoparku, u neposrednoj blizini su rijeka Kupa i prirodni rezervat Crna Mlaka, gdje ćete moći snimiti savršene Insta fotke!

Autobusni kolodvor udaljen je 2 km. Gostima je na raspolaganju besplatno parkirališno mjesto u sklopu objekta. Zračna luka Zagreb smještena je na udaljenosti od 35 km.