FOTO by Instagram @nailsbyyentx / @nailsinc / @m.piaskowska

Ljepota

Efektni žuti nokti prizivaju sunčane proljetne dane!

Daria Lovrić 31. ožujka 2023.

Žuta manikura popravlja raspoloženje i unosi radost u našu svakodnevicu

Od svih boja lakova za nokte, samo je jedna boja koja nas automatski asocira na ljeto. Koliko god mi voljeli zagasite tonove, tamne i hladne nijanse zimskih i jesenskih manikura, ništa se ne može usporediti s vedrinom žute manikure.

Žuta boja se povezuje sa sunčevom svjetlošću, srećom, optimizmom, toplinom i radošću što je čini idealnom bojom za ljetnu i proljetnu manikuru.

Iako proljeće nije ograničeno samo jednom bojom nego pršti šarenilom i zaigranošću jarkih i pastelnih boja poput ružičaste, plave, zelene, lila i narančaste, favorit je ipak žuta boja.

Želite li si popraviti raspoloženje i prizvati sunce izaberite manikuru u nijansama žute. Na vama je samo da odaberete lak za nokte u pravoj nijansi, što možda nije uvijek lako s obzirom na to da je izbor prevelik. Možete birati između neonsko žute, vibrantno žute, limun, senf ili pastelno žute.

Koja god od ovih nijansi bila vaš izbor, najvažnije je da će vas razvedriti i da će vaši nokti biti upečatljivi i atraktivni.

Najbolja stvar je to što žuta izvrsno odgovara osunčanoj puti, a odlično paše i na noktima različitih oblika i duljina. Radilo se o bademastom, oštrom ili zaobljenom obliku, srednjim, dugim ili kratkim noktima, vaša će manikura izgledati spektakularno.

Prema riječima stručnjaka žuta boja potiče mentalnu aktivnost i razvedrava nas, što je samo još jedan od pluseva u nizu prednosti ove upečatljive boje, a najbolje će odgovarati energičnim, veselim i samopouzdanim ženama.