FOTO by Pull&Bear

Moda

Efektne Pull&Bear espadrille s vezicama u neutralnoj krem nijansi

Krešimir Šustić 21. svibnja 2020.

Dašak Mediterana za svakodnevni look!

Sve što ima veze s ljetom i egzotičnim stvarima u nama stvara neopisivi osjećaj sreće jer nas podsjeća na bezbrižne dane koje provodimo uz obalu najljepšeg mora, opuštajući moždane vijuge daleko od svakodnevnih stvari i obaveza.

Pull&Bear espadrille savršeno pristaju uz bijele haljine

Srećom, najtoplije godišnje doba nam se bliži, što znači da ćemo se uskoro moći uputiti u osvajanje destinacija s božanstvenim plažama i neodoljivim barovima sa slamnatim krovovima ispod kojih ćemo s guštom ispijati omiljene koktele u najboljem društvu.

Godišnji odmor je prava prilika da se opustimo i dozvolimo sebi neke stvari koje inače nisu uvrštene u našu svakodnevicu, ali sve to mora biti popraćeno najnovijim modnim trendovima koje pratimo iz dana u dan jer uzalud nam dobar odmor bez stylish komada u kojima osvajamo poglede.

Naš modni radar tako nas je odveo u potragu za savršenom obućom u kojoj nećemo osjećati teret prilikom hodanja i završili smo na web shopu brenda Pull&Bear.

Tamo smo zapikirali neodoljivi model espadrilla koje nam dolaze u neodoljivoj krem nijansi s vezicama, a znamo da ih zbog blagih tonova možemo kombinirati i uz suknje, haljine i vruće hlačice.

Omiljen su izbor već dugi niz desetljeća, stoga znamo da su nam prijeko potrebne kako bi neometano uživali u toplim danima koji su ispred nas.

Dugovječan klasik nabavite klikom na LINK i unesite u svoj svakodnevni look tropski dašak.