FOTO by Mohito

Moda

Efektna torbica u obliku srca ukrašena cirkonima spaja luksuz i romantiku!

Daria Lovrić 10. listopada 2023.

Primjerak koji će obožavati partijanerice i romantičarke!

Jesen je u punom jeku i poznati brendovi lansirali su božanstvene kolekcije, od kojih najviše pretražujemo casual odjevne komade za svaki dan, ali i svečane primjerke za večernja druženja.

Mohito torbica u obliku srca 1
Mohito torbica u obliku srca

Nadolazeći period rezerviran je za raznorazne svečanosti, domjenke i izlaske koji nas polako, ali sigurno uvode u festive sezonu. Upravo zato, sada je idealno vrijeme da krenemo u potragu za svečanim outfitom.

Torbica u obliku srca savršen je spoj glamura i romantike!

Unutar Mohito asortimana za oko nam je zapela chic torbica u obliku srca koja će u svaki outfit unijeti notu glamura.

Mohito torbica u obliku srca 2

Preslatki novitet stiže u bezvremenskoj i svečanoj crnoj boji, a posebnu pažnju privlači dizajn u obliku srca ukrašen cirkonima. Iako u ovaj model, baš kao i u svaku večernju torbicu ne stane mnogo stvari, najvažnije je da u nju stanu ruž, ključevi i mobitel.

Mohito torbica u obliku srca 3

Glamurozan primjerak možete kombinirati uz gotovo svaki večernji i svečani outfit radi neutralne crne boje. Odlično će izgledati uz svečane haljine, oversized ženska odijela, te suknje različitih krojeva, boja i duljina.

Ako u vama čuči mala romantičarka željna zabave i ludih provoda, ova eye-catching torbica u glam izdanju je pravi izbor za vas. Više informacija škicnite putem Mohito web trgovine, a njezina cijena iznosi 29,99 EUR.