FOTO by Asos / Instagram @rocio0sorno

Moda

Efektna haljina s Asosa glavni je adut u ludim noćnim provodima

Daria Lovrić 22. srpnja 2022.

Pravi je izbor za vruće ljetne evente i osvajanje plesnog podija...

Prije polaska na godišnji odmor ostalo nam je još nekoliko sitnica koje moramo obaviti i spremni smo za najljepših dva tjedna u kojima ćemo danju odmarati na plaži, a tijekom večeri istraživati cool mjesta duž Jadranske obale i plesati sve do sitnih jutarnjih sati.

Što se tiče ljetnih odjevnih kombinacija više-manje sve smo nabavili, međutim uvijek nam je potreban barem jedan komad odjeće u kojem ćemo posebno zablistati.

Asos haljina sa šljokicama 1
Asos haljina sa šljokicama

Haljina sezone koju obožavaju trendseterice

Želite li se istaknuti i biti primijećeni, a u isto vrijeme odisati samopouzdanjem i elegancijom, glamurozna haljina s ASOS-a pravi je odabir.

 Asos haljina sa šljokicama 2
Asos haljina sa šljokicama

Efektna haljina sa šljokicama u jarkim bojama brenda Miss Selfridge očarat će svakoga i od vas napraviti zvijezdu večeri.

 Asos haljina sa šljokicama  3
Asos haljina sa šljokicama

Statement haljina uskog kroja sa stražnje strane ima izrez koji će staviti vaša leđa u prvi plan, dok sprijeda ima okrugli ovratnik i veže se oko vrata.

Posebnu notu elegancije i glamura daju joj aplicirane šljokice, odnosno ljuskice, što ju čini idealnim izborom za svečana događanja i večernje partyje.

 Asos haljina sa šljokicama  4
Asos haljina sa šljokicama

Uz upečatljivu haljinu uparite zlatne ili srebrne sandale minimalističkog dizajna te clutch torbicu.

Ova miljenica Instagrama osvojila je prave fashionistice, a ako je i vas očarala možete ju naručiti putem ASOS web trgovine.