FOTO by Next

Dekor

Efektan luster s pomponima u pastelnim tonovima najslađi je home dekor!

Daria Lovrić 22. veljače 2023.

Maštoviti primjerak unijet će radost u vaš interijer!

Napokon se bliži kraj veljači i polako, ali sigurno dolazi nam proljeće. Nadamo se da će ožujak biti sunčan baš poput veljače koja nam je dala elana i nagnala nas na promjene vezane uz uređenje našeg interijera.

Luster s pomponima
Luster s pomponima

Proljetni period poznat je po generalnom čišćenju doma kako bi spremni dočekali Uskrs. Neki će se odlučiti za bojanje zidova kako bi unijeli svježinu, neki za kupnju biljaka, a neki promjenu namještaja. Ako je i vama potrebna promjena u interijeru, a ne želite izdvojiti čitavo bogatstvo niti previše vremena, poigrajte se dekoracijama.

Trendi luster kao najupečatljiviji modni detalj svake prostorije!

Jedan maleni dodatak može promijeniti čitavi koncept prostorije i podariti joj jedan novi izgled. Jedan od takvih detalja je luster, koji ima moć promijeniti cjelokupan stil uređenja i transformirati prostoriju iz elegantne u razigranu, kreativnu i maštovitu.

Jedan takav pronašli smo unutar Next web trgovine. Riječ je o lusteru s pomponima u pastelnim nijansama – baby plavoj i nježnoj ružičastoj. Osim pompona krase ga i nizane drvene kuglice koje će u vaš prostor unijeti prirodnu notu i dozu boho stila.

Ovaj šarmantni primjerak odličan je izbor za domove u kojima prevladavaju pastelni tonovi i elegantni minimalistički bijeli namještaj. Također, odlično će se uklopiti i u sobe najslađih malenih princeza koje će svojim prijateljicama ponosno pokazivati svoj kutak.

Chic luster možete naručiti putem Next web trgovine po cijeni od 50€.