FOTO by Instagram @teddysphotos

Poznati

Ed Sheeran prvi je put postao otac! Čestitamo!

admin 01. rujna 2020.

Ponosni roditelji djevojčici su nadjenuli neobično ime!

Jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, 29- godišnji Ed Sheeran danas je na svom Instagram profilu objavio da su on i supruga Cherry Seaborn postali roditelji. Vijest je tajio čak tjedan dana kako bi imali barem malo privatnosti u tim prvim radosnim trenucima.

Na svijet je stigla djevojčica kojoj su nadjenuli neobično, ali simbolično ime: Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Ed je inspiraciju za ime pronašao u knjigama ‘His Dark Materials’ svojeg najdražeg pisca Philipa Pullmana.

Muzičar koji je svojim glasom zaludio mase diljem svijeta podijelio je vijest sa svojim pratiteljima:

‘Pozdrav! Brzinska poruka od mene budući da imam neke novosti iz privatnog života koje želim podijeliti s vama…. Prošlog tjedna, uz pomoć nevjerojatnog tima za porođaje, Cherry je rodila našu prelijepu i zdravu djevojčicu – Lyru Antarcticy Seaborn Sheeran.

U potpunosti smo opčinjeni i zaljubljeni u nju. I mama i beba su odlično i na sedmom smo nebu zbog svega. Nadamo se da ćete poštivati našu privatnost u ovim trenucima. Šaljem vam puno ljubavi, a kada je pravi trenutak za povratak, tek ću vam reći.’

Par je dvije godine u braku, a nakon što je glazbenik za Badnjak najavio da uzima pauzu od karijere, počele su špekulacije o navodnoj trudnoći.

Pjevač je 2017. godine poručio jednom svjetskom časopisu: ‘Moje ambicije će splasnuti čim dobijem prvo dijete. Za mene više ništa drugo neće postojati kad u ruke primim novi život. Sve što želim je biti najbolji otac.”

Mi ne sumnjamo da će se u tome u potpunosti i ostvariti.

Čestitamo bračnm paru i želimo da je ovo tek slatki početak njihove priče…