Kultura

E.N.I. – rođendanski koncert na Dan žena

Viktoria Šafranić 07. ožujka 2017.

Neno Belan, Let3, Putokazi, Sandro Bastiančić, Šajeta i Vava zvjezdani gosti na koncertu grupe E.N.I.

Popularni riječki kvartet E.N.I. ove će srijede na Dan žena obilježiti 20 godina karijere, velikim koncertom u dvorani Zamet, na kojem će im se pridružiti i brojni gosti sa kojima su djevojke surađivale u protekla dva desetljeća. Ovih su dana odrađene posljednje pripreme i probe sa glazbenim gostima, ali i pratećim bendom u kojem će se naći ponajbolji riječki glazbenici Olje Dešić (bas gitara), Vedran Križan (klavijature), Ivan Pešut (gitara), Alen Tibljaš (bubanj), Matko Basara (kalvijatura) i Mario Šimunković (gitara).

Uz pratnju benda, ali i četveročlanu gudačku sekciju E.N.I.-cama će se pridružiti Putokazi iz kojeg su i potekle, zatim Sandro Bastiančić frontmen En Facea, Šajeta, te gitarista Vlado Simcich Vava, autor nekoliko njihovih hitova koji ovoga puta neće ostati u sjeni već će se sa svojim Gibsonom pobrinuti da rockerski dio koncerta zazvuči još žešće. Osim njih u srijedu ćemo moći ekskluzivno čuti Nenu Belana kako izvodi jednu od pjesama E.N.I.-ca, ali i podsjetiti se kako zvuči ‘Mara Pogibejčić’ u live izvedbi E.N.I. i Let3!

Koncert će početi u 20 sati, a vrata dvorane otvaraju se sat ranije, u 19h. Bit će to zasigurno večer za pamćenje, pa ako još niste osigurajte svoje ulaznice koje se besplatno dijele na Korzu danas, 6.3. i sutra 7.3. od 11 sati.

Riječka grupa E.N.I. 20 godina karijere proslavit će u srijedu, 8.3. u centru Zamet velikim koncertom kojeg već tradicionalno ženama grada Rijeke poklanja Gradska organizacija SDP Rijeka.

 

Aktualni singl grupe E.N.I. ”To je moj dan”