FOTO by Moschino

Modni dodaci

Dvorske lude: Nove Moschino salonke s motivom Zekoslava Mrkve stvorene su za maskenbal!

Viktoria Mikulić 08. veljače 2023.

Iako nam je većina stvarčica koja izađe u Looney Tunes ruhu preslatka, ne znamo što bismo mislili o novim cipelama poznatog brenda…

Kultne crtane junake, osim na TV-u često viđamo i u raznim modnim kombinacijama. Mickey Mouse sudjeluje gotovo u svakoj kolekciji nekih od planetarno poznatih brendova poput Desiguala, a također ga možemo pronaći u svakoj novoj kolekciji trgovačkog lanca Primark. Pojavljuje se na pidžamama, tenisicama, torbama, jastučićima i slično, a baš poput njega, iste u sličnoj mjeri prate i njegova odabranica Minnie Mouse te Winnie the Pooh, Bambi i Zekoslav Mrkva.

Svojim dizajnom plijeni pažnju – najčudniji model salonki koji ćete ikada vidjeti!

moschino salonke

Moschino je brend kojeg zna svaka fashionistica diljem svijeta i mnoge od nas maštale su o kupnji njihovih torbica. Iako je ovaj brend poznat po tome da u svaku kolekciju ubaci neke otkačene komade, u posljednje vrijeme zaista ih se nagomilalo i više nismo sigurni smatramo li ih privlačnima ili bismo ih radije zaboravili.

Već smo ranije predstavili Moschino torbu u obliku kroasana kao i modele nalik kožnim jaknama, a sada su nas šokirali novim salonkama u crnoj boji koje su stvorene za maskenbal.

„Dvorske cipele“ od teleće kože dolaze s detaljima Bugs Bunnyja i izrezanim stranama te su izrađene u suradnji s Looney Tunes™. Mi zaista ne znamo gdje bismo ih odjenuli, eventualno za samoborski fašnik, a ako vi imate ideju ili ste jednostavno kolekcionari i rado skupljate sve što ima veze s Looney Tunes serijalom, naručiti ih možete putem linka po cijeni od 645,00 eura!