Moda

Dvije vibrantne adidas trenirke uz koje zaboravljamo da smo u siječnju!

Viktoria Mikulić 24. siječnja 2022.

Jer nikada nije prerano za razigrane boje...

Svako godišnje doba ima svoje čari, no proljeće je nekako najposebnije. Ljeti smo bezbrižni, ali nam je i izrazito vruće, zimi nakon što prođu blagdani uhvati nas lagana depresija popraćena temperaturama ispod ništice, dok je jesen najčešće kišovita i ne uspijevamo u potpunosti uživati u svim njezinima bojama.

Tu nastupa proljeće, period u kojem se budi priroda, cvijeće, pa i mi sami… Konačno iz bundi i čizama uskačemo u ležerne tenisice i trenirke, iz zagasitih boja u svijetle traperice, bijele bluze i T-shirte.

Stoga ne čudi što smo već sada u potrazi za nekom vibrantnom trenirkom koja će se savršeno uklopiti uz sunčane dane. Adidas nas nikada nije iznevjerio kada govorimo o udobnoj sportskoj odjeći, ali i onoj s modernim prizvukom.

Gotovo da nema osobe koja u ormaru nema barem jednu trenirku , i to najčešće u crnoj boji. No proljeće je ipak rezervirano za malo maštovitije nijanse stoga smo mi izdvojili dvije – ružičastu i tirkiznu.

Već ih zamišljamo na popodnevnim kavama s prijateljicama, šetnji gradom ili prirodom i u svim onim ležernim situacijama kada nam je glavni zadatak opustiti se i ne misliti o ničemu.

Tirkizna boja možda nije za svakoga, ali osobe koje je se usude nositi blistat će nekom posebnom vibrom. Elegantni izgled klasične trenirke je isti kao i original, ali rekreiran od recikliranih materijala. Ovaj je model idealan prikaz ljubavi prema oceanu i dio adidasove predanosti u okončanju plastičnog otpada.

Tu je i pinkish trenirka koju najviše vidimo uz nježne osobe. Možete je nositi zajedno, ili u kombinaciji s nekim drugim odjevnim komadima. Ovaj predivan gornji dio kraće varijante jednako dobro izgledat će i uz traperice ili dužu sportsku suknju.

Adidas još jednom dokazuje da su njihovi odjevni komadi savršena ravnoteža sporta, lakoće i sofisticiranosti.