FOTO by Lesnina / Sinsay

Dekor

Dvije trgovine, jedan tabure, cjenovna razlika 180 kuna!

Krešimir Šustić 22. srpnja 2020.

Maleni detalj koji podiže izgled svake prostorije!

U današnje doba, kada prevladava internet i većinu stvari možemo nabaviti online, otovrilo se na milijune raznih web shopova koji nam nude doslovno sve, od najmanjih sitnica pa sve do komada namještaja i slično.

Osim što nam to ponekad dobro dođe jer iz udobnosti vlastitog doma možemo kupiti ono što nam je potrebno u samo nekoliko klikova, također možemo usporediti cijene i tako lakše donijeti odluku oko kupovine.

Lesnina

Lesnina je jedan od najpoznatijih prodajnih lanaca u Lijepoj našoj, koji nam nudi božanstvene primjerke sofa, kreveta i ostalog namještaja, no poprilično visoke cijene nisu dostupne baš svakome.

Sinsay

Danas nam je zapeo za oko jedan predivan tabure u neutralnoj sivoj nijansi koji možemo smjestiti u svaku prostoriju kako bi dodali novu dekoraciju ili mjesto za sjedenje, ali naišli smo na puno povoljniju verziju na web shopu brenda Sinsay.

Lesnina

Jedina vidljiva razlika je u nijansi sive boje i u nogicama koje su u skupljoj verziji za 299,00 kuna tanje, a u jeftinijoj verziji za 119,90 kuna malo deblje i svijetlije. Na Sinsayu se još može pronaći model u crnoj boji, dok je na Lesnini dostupan onaj plave boje.

Sinsay

Za koju god verziju se odlučili, vjerujemo kako nećete pogriješiti jer ovo je praktična dekoracija koju u svakom trenu možemo staviti u kut, pospremiti u ormar ili jednostavno premjestiti u neku drugu prostoriju.