FOTO by Instagram @nivessimpson

Poznati

Duplo slavlje u obitelji Ivanišević – unutar nekoliko dana imali su čak dva razloga za veselje!

Daria Lovrić 14. rujna 2022.

Pogledajte prve slavljeničke fotografije! Čestitamo!

Naš najpoznatiji tenisač unazad nekoliko dana imao je mnoštvo razloga za veselje. Uz zavidnu tenisku karijeru, Goran se može pohvaliti predivnom obitelji s kojima uživa svakog trenutka. Uz suprugu Nives, Goran ima kćer Amber te sinove Emanuela i Olivera.

Predivna Nives jedna je od rijetkih poznatih mama koje ne objavljuju svakodnevno fotografije iz svog privatnog života, međutim ovaj tjedan je za nju bio poseban.

Maleni Oliver proslavio je svoj četvrti rođendan, a fotografije s proslave rođendana Nives je objavila na svom Instagram profilu.

„Naš veliki dečko proslavio je 4. rođendan. Nemamo nijednu dobru fotku, sve su malo mutne, ali smo se super proveli.“ – napisala je Nives ispod fotografija.

Oliver je rođendan proslavio u društvu prijatelja, a roditelji Nives i Goran su mu pomogli s rezanjem torte.

Goran Ivanišević proslavio rođendan u krugu obitelji!

Pet dana kasnije i Goran je napunio 51 godinu, stoga su još jednom imali razlog za slavlje i puhanje svjećica na torti. Supruga Nives mu je među prvima čestitala rođendan objavom na svom Instagram profilu.

„Najdraži naš G, sve ti cvitalo, želimo ti najljepši rođendan i volimo te do neba i dalje!“ napisala je u opisu uz fotografiju.

Uskoro su se čestitkama pridružili brojni poznati, prijatelji i pratitelji te Goranu poželjeli sve najljepše povodom 51. rođendana – „Sretan rođendan“, „Gorane, sretan ti tvoj dan. Da ti se sve želje ispune“, „Koja preslatka fotografija. Sretan rođendan, Gorane“.