Dubioza kolektiv sinoć ispunila Arenu do posljednjeg mjesta!

Antonija Andabak 18. studenoga 2017.

Sinoćnji spektakl u Areni koji nam je priuštila Dubioza kolektiv teško se riječima može opisati, stoga donosimo video najpoznatijih pjesama

Dubioza kolektiv Arena Zagreb – Nakon rasprodanih karata za predviđeni koncert u  Doma sportova , manje nismo ni očekivali  – Arena je bila dupkom puna do samih izlaznih vrata. Za prvi koncert Dubioze kolektiv u Areni, možemo samo napisati – sigurni smo da bi ispunili kapacitet Arene i dva dana za redom.

Dubioza kolektiv Arena Zagreb

Publiku su u euforiju doveli prvom pjesmom “Volio BiH”, a kada znamo da kod njih nema mjesta za ništa drugo nego za energično skakanje i pjevanje u jedan glas, donosimo video kojim potvrđujemo status benda bez dlake na jeziku.

1. Dubioza kolektiv : “Volio BiH”

Publika nije posustajala ni u jednom trenutku, znali su riječi svih pjesama sa starijih albuma i novog “Pjesmice za djecu i odrasle” koji je bio dio Dubiozinog tjedna predstavljanja novog albuma, uspješno završenog sinoćnjim koncertom. Razloga za slavlje doista imaju na pretek.

Dubioza kolektiv Arena Zagreb

Pogledajte kako se publika raspametila dobro poznatom pjesmom s albuma “Pjesmice za djecu i odrasle”, “Himna generacije” čijim tekstom nesumnjivo podsjećaju na svakodnevicu diljem regije u kojoj ne treba sve gledati crno.

2. Dubioza kolektiv – “Himna generacije”

Kada je zagrmjela pjesma “Kokuz”, nije bilo osobe koja je na tribinama sjedila, a na parteru osobe koja nije skakala – vladalo je zajedništvo koje se rijetko viđa. Dubioza kolektiv bend je koji majstorski animira ekipu i zadivljuje svojim performansom, prenosi svoju energiju publici svakom novom pjesmom i prima istu za nastavak euforične izvedbe pjesme “Blam Blam”.

3. Dubioza kolektiv – “Kokuz”

4. Dubioza kolektiv – “Blam Blam”

Dubioza kolektiv ne bi bila to što je da nije pozvala svaku osobu u Areni i one koji nisu mogli prisustvovati koncertu da  besplatno skinu njihove pjesme s njihove stranice www.dubioza.org. Upravo taj uvod bio je dovoljan za gromoglasan pljesak u znak podržavanja, a izjavu su začinili svojom pjesmom “Free.mp3 ( The Pirate Bay Song)”s albuma Happy Machine. Dubioza kolektiv Arena Zagreb

5.Dubioza kolektiv -“Free.mp3 ( The Pirate Bay Song)”

Dvorana je zabljesnula mobitelima kada je započela pjesma “Brijuni”, uz dozu provokacije i izmjene teksta, umjesto bivšeg predsjednika Josipovića, njegovo mjesto u pjesmi zauzela je aktualna predsjednica Kolinda.

6. Dubioza Kolektiv – “Brijuni”

Koncert je trajao dva sata i petnaest minuta, ljudi su iz dvorane izlazili sretni, ispucali su svu svoju energiju koju su štedjeli za bend koji je zasluženo dobio svaki atom snage obožavatelja jer ono čemu smo prisustvovali, teško se može nadmašiti. Dubioza kolektiv Arena Zagreb.