FOTO by Foreo

Elegant

Dubinska hidratacija u samo 2 minute? Foreo zna kako

PR 02. kolovoza 2022.

Hidratizacija je ključni korak za postizanje zdrave i sjajne kože

Duboko smo zaronili u ljeto, a uživanje u sunčanim mjesecima će biti još veće ako se pobrinemo za našu kožu, koju ljetni ritam svakako može izmoriti.

Švedski beauty tech brend FOREO, poznat po profesionalnim skincare gadgetima koji pružaju profesionalnu njegu u udobnosti vašeg doma, ima sve što vam treba za hidratiziranu, njegovanu i nahranjenu kožu koja će blistati na uzbudljivim morskim destinacijama.

Foreo Ufo 2
Foreo Ufo 2

Hidratizacija je ključni korak za postizanje zdrave i sjajne kože, a FOREO UFO 2 je savršen beauty tech gadget koji će ju nahraniti i transformirati u samo 2 minute.

Njegov intenzivni tretman sadrži osvježavajuću krioterapiju i njegujuća LED svjetla koja imaju brojne benefite za kožu, a žuto i narančasto svjetlo su odličan odabir za njegu kože nakon sunčanja.

Bulgarian Rose sheet

UFO 2 se koristi uz maske za lice koje će vam pružiti pravo spa iskustvo. Ružina vodica i ulje jojobe glavni su sastojci mirisne Bulgarian Rose sheet maske koja će biti spas za žednu kožu.

Bulgarian Rose sheet

Dermatološki testirana, prirodna formula obogaćena je njegujućim peptidima i uljima koži vraćaju sjaj te maslinovim uljem i uljem sjemenki jojobe, koje njeguju i umiruju suhu kožu lica. Hijaluronska kiselina, ekstrakt svile i vitamin E koži će osigurati mladenački izgled i umiriti ju nakon izlaganja suncu, moru i soli.

Foreo Ufo 2

FOREO beauty tech proizvodi dostupni su kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, DM i Rox Beauty