FOTO by PR

Elegant

Dubinska hidratacija, smanjenje bora i finih linija – Nova FOREO UFO 3 beauty kolekcija recept je za pomlađivanje!

PR 25. srpnja 2023.

Termoterapija, krioterapija i tehnologija T-Sonic pulsacija u jednom!

Sa ljetom u punom jeku i povećanim brojem potrošača koji traže ne invazivne beauty tretmane i riješanje za duboku hidrataciju, FOREO s ponosom predstavlja novu FOREO UFO 3 kolekciju: beuty-tech uređaj za duboku hidrataciju koji omogućuje blagodati 5 anti-age tretmana u samo 2 minute, iz udobnosti vašega doma ili gdje god se nalazili.

KONAČNI PRODOR U DUBOKOJ HIDRATACIJI LICA TE SMANJENJU BORA I SITNIH LINIJA

FOREO UFO 3 uređaji povećavaju razinu vlažnosti kože za 126% te je stoga klinički dokazano da smanjuju bore i sitne linije u samo tjedan dana korištenja.

Ovo je neodoljivi kućni SPA beauty-tech uređaj koji hrani tijelo, dušu i um. Kompaktni i snažni, FOREO UFO 3 uređaji kombiniraju 4 najnovije i visoko prilagodljive tehnologije: topla i opuštajuća termoterapija, tonizirajuća i kompresivna krioterapija, regenartivne T-Sonic pulsacije, te pomlađujuća, osvjetljavajuća i revitalizirajuća LED svijetlosna terapija.

“Sa UFO 3 uređajem uzimamo dodatan korak unaprijed u beauty-tech industriji kombinirajući premium skincare riješanje i najnoviju tehnologiju kako bi približili ‘spa-like’ iskustvo potrošačima. Sa svojim naprednim obilježjima i targetiranim tretmanima, ova nova kolekcija će revolucionirati način na koji će se potrošaći brinuti o svojem licu iz udobnosti njihova doma”, komentira Igor Spina, Generalni direktor FOREO Južne Europe.

Za razliku od tradicionalnih maski za lice, FOREO UFO 3 kolekcija pruža duboku, dugotrajnu hidrataciju zahvaljujući FOREO-voj patentiranoj tehnologiji hiperinfuzije koja pomaže usmjeriti aktivne sastojke maski duboko u kožu gdje su najefektivniji. Ovaj uređaj zato postaje neophodan za postizanje svijetlijeg tena svakog dana u godini.

FOREO UFO 3 termoterapija, krioterapija i tehnologija T-Sonic pulsacija

Osim toga, FOREO UFO 3 linija može se phvaliti LED svjetlosnom terapijom s ne manje od 8 različitih valnih duljina kako bi se zadovoljile različite potrebe kože. Na primjer, ljubičasto svijeltlo posvjetljuje, plavo svijetlo uklanja nesavršenosti a žuto svijetlo smiruje upale.

U kombinaciji sa termoterapijom, krioterapijom i tehnologijom T-Sonic pulsacija, ovi revolucionarni uređaji donose profesionalne rezultate unutar samo 2 minute korištenja. Za meku, glatku i sjajnu kožu, duboku hidrataciju i revitalizirjuću masažu gdje želite i kada god to želite.

GLAVNE ZNAČAJKE I KORISTI:

  • POBOLJŠANI REZULTATI KAO NIKADA PRIJE

+ 126% duboke hidratacije u samo 2 minute; redukcija pojave bora i sitnih linija u prvom tjednu korištenja; efektivnije i unaprijeđenije od jednostavnih maski za lice. Uređaji imaju čak 22 različite vrste tretmana koji mogu biti prilagođeni u aplikaciji, te obavijesti za zakazivanje budućih tretmana.

  • KOMPAKTNI, PRILAGODLJIV I ‘TRAVEL FRIENDLY’ DIZAJN

Sa ne manje od 4 uređaja, nova FOREO UFO 3 kolekcija ima idealno riješenje za svakog potrošaća i svaku potrebu. Visoko prilagodljiv putem aplikacije, kompaktni i intuitivni švedski dizajn, punjiv putem USB punjača, 100% vodootporan i periv pod mlazom vode, te ‘travel frielndly’ format za korištenje bilo kada i bilo gdje.

  • OSVJEŽAVAJUĆA KRIOTERAPIJA

Učvršćuje i umiruje kožu, omogučavajući da se oprostiš sa borama, sitnim linijama, crvenilom i oticanjem.

  • ZAGRIJAVAJUĆA TERMOTERAPIJA

Pomaže aktivnim sastojcima UFO maski za lice da se upiju duboko u kožu gdje su najefektivniji za optimalnu hidrataciju i koristi.

  • LED SVJETLOSNA TERAPIJA PUNOG SPEKTRA

8 LED svjetla pružaju puni spektar valnih duljina da revitaliziraju kompleks i ciljaju različite potrebe kože. FOREO UFO 3 LED također sadrži NIR LED svjetlo.

  • MASAŽA T-SONIC™ PULSACIJA

T-Sonic pulsacije nježno opuštaju točke napetosti mišića u licu i stimuliraju mikrocirkulaciju, ostavljajući kožu osvježenom i vidno zdravijom i sjajnijom.

FOREO UFO 3 –399 EUR

Ovdje je nova, kompletna i poboljšana verzija jednog od kultinih uređaja od svjetski voljenog beauty-tech brenda. FOREO UFO 3 može se pohvaliti sa svim tehnologijama u cijeloj kolekciji, te također nudi poboljšane i optimizirane prednosti u usporedbi s prethodnim verzijama. 

FOREO UFO 3 – 399 EUR

Štoviše, s čak 22 tretmana koja se mogu odabrati putem aplikacije FOREO For You, prilagodba je maksimalna.

Šećer na kraju, zahvaljujući novim ‘in-app’ obavijestima, podsjećanje da obavite svoje kućne SPA tretmane bit će tako jednostavno!

Dostupni su u slijedećim nijansama: Fuchsia, Pearl Pink, Mint, i Crna.

FOREO UFO 3 kolekcija također uključuje FOREO UFO 3 LED (329 EUR), fokusiran na LED svjetlosne terapije zahvaljujući LED NIR svjetlu (Near Infra Red) ; FOREO UFO 3 go (139 EUR), nova kompaktna verzija stvorena za putovanja; UFO 3 mini (219 EUR), mala i moćna verija glavnog uređaja.

Nova FOREO UFO 3 kolekcija dostupna je na foreo.com i uskoro dolazi kod naših partnera kao što je Douglas.