FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Držač za vino u obliku zečića najotkačeniji je dekor za blagdanski stol!

Viktoria Mikulić 10. ožujka 2023.

Vrijeme je za nadopunu uskršnjih dekoracija...

Gotovo je nezamislivo proslaviti blagdane bez tematskih ukrasa. Budući da je proljeće pred vratima, vrijeme je da svoj dom osvježimo nekim novim dekoracijama. Uz svježe mirisno cvijeće, već sada su dobrodošle stvarčice za uskršnje dane koje zrače vedrinom, a mi smo pronašli jednu koja je rezervirana za sve vinoljupce.

Riječ je o držaču za vino koji dolazi u obliku zečića, a koji će ukrasiti svaki dom, bilo da ga kupujete za sebe, obitelj ili prijatelje. Uz njega, blagdanski stol poprimit će dašak stila, ali i otkačenosti.

Izvrstan za proljeće i Uskrs, ovaj blagdanski držač za vino i čaše odličan je dodatak vašoj kolekciji kuhinjskog pribora.

Preslatki uskršnji držač za vino centar je blagdanskog stola!

Pronašli smo ga unutar Next web trgovine koja je poznata po HOME asortimanu koji skriva za svakoga ponešto. Ovaj home dekor bit će središnji dio svakog stola, sa sivim teksturiranim završetkom i bazom u obliku srca.

Mi mu zaista ne možemo odoljeti jer se svojom bojom i dizajnom uklapa u svaki interijer, a ako se i vas jednako dojmio i osoba ste koja je otvorena za nekonvencionalan blagdanski dekor, preslatkog zečića možete pronaći po cijeni od € 28.