FOTO by Etsy

Dekor

Drveni pladanj u obliku srca rezerviran za vikend ljenčarenja s voljenom osobom!

Viktoria Mikulić 21. veljače 2024.

Za sve koji cijene kreativan dekor...

Nećemo lagati sami sebi, svi mi željno iščekujemo petak već od ponedjeljka. Koliko god volimo svoj posao i užurbanost koju isti donosi, još je ljepše jutro provesti u svoja četiri zida (ekipa iz home officea posebno će cijeniti ponedjeljke ujutro) i uživati u prvoj jutarnjoj kavici ispruženi u krevetu, po mogućnosti s voljenom osobom.

O da, tu privilegiju imaju samo neki, no za sve nas obične smrtnike, vikend je sasvim dovoljan da si priuštite minute ili sate uživanja.

Tražite savršen dar za svoje prijatelje i obitelj, ili jednostavno za sebe?

Unutar web trgovine Etsy, inače poznate po kreativnim stvarčicama, pronašli smo pladanj u obliku srca koji je sve samo ne običan. Ovaj dekorativni komad idealan je za posluživanje grickalica i pića tijekom posebnih prilika poput Valentinova, godišnjice ili romantičnih večera.

Ali s druge strane, idealan je i za sve one trenutke kada želite gledati Netflix iz udobnosti vlastitog naslonjača ili kreveta, pijuckati omiljeno piće i relaksirati se uz čokoladu ili čips. Napravljen je od kvalitetnog drva (isto će vam potvrditi i recenzije zadovoljnih kupaca), a njegova cijena iznosi USD 67.63.

Bilo da tražite opuštenu filmsku večer s prijateljima ili umirujuća jutra uz bolju polovicu, ovaj drveni pladanj u obliku srca savršen je dodatak vašem domu.