FOTO by River Island

Moda

Drvene platforme s heklanim čvorom za sve koji cijene jednostavnu eleganciju!

Viktoria Mikulić 13. svibnja 2022.

U moru neobičnih noviteta, ponekad je pravo osvježenje ugledati klasiku…

Iako nam se čini da je svijet i dalje nezasitan čudnovatih trendova te apstraktnih odjevnih komada i modnih dodataka, mi smo uistinu ponekad zasićeni novitetima koji su sve samo ne “normalni”. Svjesni smo da je tržište golemo i kako bi se istaknuli u masi, brendovi moraju izaći iz okvira i predstaviti nešto nekonvencionalno što će najprije doći do izražaja. No jedno je sigurno, trendovi dolaze i odlaze, a klasična elegancija ostaje zauvijek.

River Island, britanska modna kuća na jedan jedinstven način formira garderobu i accessories za različite generacije. Bez obzira kupujete li samo ono što je trenutno hit u skladu s modnim pistama, ili se ipak radije držite klasike koja je bezvremenska, ovaj brend ima za svakoga ponešto.

U potrazi za profinjenim otvorenim sandalama koje će podići svaki naš look, ali i uz koje nećemo morati razmišljati paše li određena boja uz našu obuću, pronašli smo šarmantne drvene platforme s visokom petom. Ono što ih čini posebnima je heklani čvor u bež boji s prednje strane koji im daje romantičnu notu.

Ove krasotice zaokupile su našu pažnju, a vjerujem da će i vama prirasti srcu. Uz njih, dovoljno je odjenuti nešto jednostavno u kombinaciji s prozirnom ili nude manikurom i pedikurom.

Njihova cijena iznosi £50.00, a pronaći ih možete na LINKU!