FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Drvena visilica s izrezbarenim srcem – naš prvi odabir za sadnju cvijeća!

Viktoria Šafranić 27. travnja 2021.

Čim je ugledaju, susjedi će vas odmah poželjeti kopirati...

Ako još niste, krajnje je vrijeme da svoju terasu ili balkon pretvorite u najposebniju oazu iz koje se nećete htjeti micati. Koliko bi vam jutra bila opuštenija da se dignete pola sata ranije i priuštite si trenutak za sebe, na terasi uređenoj u vama najdražim bojama i detaljima. Koliko bi samo energije dobili za dnevne izazove i obveze, kada bismo samo malo poveli računa o svom eksterijeru…

Također, kasna poslijepodneva i večeri sve ćemo više kratiti na vanjskom svježem zraku, a posebno ćete se dobro osjećati ako to bude negdje na vašem terenu, gdje možete u potpunosti uživati.

Prilikom uređenja balkona, nama je osobno najbitnije cvijeće koje pruža jednu šarmantnu notu i donosi proljeće u naše domove čak i tijekom tmurnih dana. Uopće nije bitno kolika je veličina vašeg eksterijera, već je dovoljno da vam stanu dvije stolice, ležaljka ili tabure, stolić za kavu i pokoji mirisni cvijet.

Ako nemate previše mjesta na podu, sigurni smo da ste razmišljali o visilicama koje vam neće zauzimati prostor, a koje će zadivljeno plijeniti pažnju, tako da se ne iznenadite ako vas susjedi odmah iskopiraju.

Model koji smo pronašli na Nextu je toliko prekrasan, a zapravo je svojim dizajnom veoma jednostavan. Napravljen od drveta, podsjeća na panj, a dodatno poželjnim ga čini izrezbareno srce koje pruža romantičan ugođaj.

Cijena ove teglice za cvijeće iznosi 122.00 kuna, pa ako želite da krasi i vašu terasu, nemojte previše razmišljati jer će vjerojatno već idućeg tjedna biti nedostupna. Svoj primjerak naručite putem LINKA.