FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Drvena vaza za cvijeće s medvjedićem na ljuljačci postat će HIT u svijetu dekora!

Viktoria Šafranić 23. veljače 2021.

Najčešće kupujemo porculanske i staklene vaze, no ova od drveta upravo je dobila mjesto na našoj bucket listi!

Jeste li i vi jedni od onih koji smatraju da je stol nepotpun, ako ne i beživotan bez vaze za cvijeće? Ako ste se pronašli u ovoj upitnoj rečenici, onda smo sigurni da tom malenom dekoru pridajete posebnu pozornost.

Čak nije ni važno je li cvijeće unutra ili ne, vaze su postale nezaobilazan simbol svake blagovanice, koje svojim dizajnom podižu interijer.

Ne znamo mijenjate li vazu na mjesečnoj bazi ili svoj stol osvježite tijekom svakog godišnjeg doba, no vjerujemo da ste uvijek otvoreni za kreativne ideje.

Baš kao i kod mode, dekorativni brendovi neumorno rade kako bi nam svakodnevno plasirali originalne primjerke, a jedan takav upravo se pojavio na Nextu.

Nekonvencionalna vaza od drveta krasi njihovu rubriku HOME. Odlično izgleda i samostalno, zbog detalja medvjedića koji bezbrižno sjedi na ljuljačci, a osobito s proljetnim cvijećem koje će uljepšati svaki ambijent.

Za sve kojima je do sad navika bila kupovati porculanske ili staklene vaze, mogli bi se predomisliti čim ugledaju ovu dekorativnu poslasticu. Ako općenito preferirate rustikalni stil dekoriranja prostora, onda smatramo da biste ovu vazu trebali dodati svojoj kolekciji.

Gdje god je postavili, svako će prvo nju zamijetiti, a onda i sve ostalo u vašem domu. Njezina cijena iznosi 214,00 kuna, što je zaista prihvatljivo za ovako jedinstven primjerak. Pronaći je možete OVDJE.